Stoiximan Super League

Γκαρσία: «Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα ανταγωνιστική»

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Αστέρα Τρίπολης με 2-1.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, εξήγησε γιατί ο Δικέφαλος δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στην Τρίπολη, ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα που είχαν Τζόλης και Ζίβκοβιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova:


Για το που αποδίδει το αποτέλεσμα της Τρίπολης: «Η αλήθεια είναι πως παρόλο που είχαμε ευκαιρίες για γκολ, μας έλειψαν οι κινήσεις στον χώρο κι αυτό γιατί παρόλο που είχαμε την κατοχή δεν κάναμε κινήσεις για να δημιουργήσουμε ανοργανωσιά στην αντίπαλη άμυνα. Και ο αντίπαλος δούλεψε πολύ, ήταν καλός στις δεύτερες μπάλες, το δουλέψαμε πολύ και εμείς αυτό, αλλά δυσκολευτήκαμε σήμερα. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά. Θα βελτιώσουμε όσα δεν πήγαν καλά σήμερα και θα συνεχίσουμε, αυτός είναι ο δρόμος».

Για το κατά πόσο έλειψαν οι Τζόλης και Ζίβκοβιτς που δεν ξεκίνησαν στον αγώνα: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο υπάρχουν πάντα τα μικροπροβλήματα, οι ατυχίες, είχαμε παίκτες που ήταν διαθέσιμοι για το παιχνίδι. Αυτοί που παίζουν πάντα πρέπει να αρπάζουν την ευκαιρία να δείξουν ότι μπορούν. Όλοι πήραν ευκαιρίες και πρέπει να βελτιωθούμε σε όσα κομμάτια του παιχνιδιού μας πρέπει να βελτιωθούμε».


Για την συνέχεια: «Εμείς θέλουμε να παίζει η ομάδα καλά. Και αν το κάνουμε θα έρθουν οι νίκες. Πρέπει να βρούμε την καλύτερη λειτουργία της ομάδας και με τον τρόπο αυτό να αποβάλλουμε την νευρικότητα που έχουμε σε κάποιες περιόδους του αγώνα και να βάλουμε τις βάσεις για να φτιάξουμε μια καλή ομάδα. Να μην κοιτάμε μόνο το σήμερα. Εμείς θέλουμε να φτιάξουμε μια βάση για να κάνουμε μια ομάδα ανταγωνιστική».



Διαβάστε ακόμα
Έβαλε φωτιά στη βαθμολογία ο Αστέρας - «Σκοτωμός» για τη 2η θέση

Γονάτισε και τον ΠΑΟΚ ο Αστέρας Τρίπολης!


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x