Champions League

Γκουαρντιόλα: «Θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε»

Στον χαρακτήρα των παικτών της Μπάγερν Μονάχου και ότι δεν θα επηρεαστούν από τους οπαδούς της Μπενφίκα στη σημερινή αναμέτρηση στάθηκε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Η Μπάγερν Μονάχου θα φιλοξενηθεί σήμερα από την Μπενφίκα στο «Ντα Λουζ» για τον επαναληπτικό γύρο της φάσης των «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην πρώτη αναμέτρηση οι Βαυαροί επικράτησαν με το «φτωχό» 1-0 των «αετών» και έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα στις χθεσινές του δηλώσεις εξέφρασε την πεποίθησή του ότι οι πρωταθλητές Γερμανίας μπορεί να κερδίσει το παιχνίδι: «Είμαστε προσηλωμένοι και συγκεντρωμένοι στην αυριανή αναμέτρηση. Θέλουμε να υπερασπιστούμε τη νίκη που πήραμε στο πρώτο παιχνίδι και να πετύχουμε ακόμη μία αύριο. Όσο αναφορά τις απουσίες της Μπενφίκα, είχαμε το ίδιο πρόβλημα και εμείς. Για παράδειγμα ο Χάβι Μαρτίνεθ ήταν εκτός αγωνιστικών χώρων για πέντε μήνες και έπρεπε να χρησιμοποιώ κατά τη διάρκεια της χρονιάς παίκτες που δεν είναι γνήσιοι κεντρικοί αμυντικοί, έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο».

«Οι ομάδες γνωρίζονται μεταξύ τους από τον πρώτο αγώνα, αλλά από θέμα τακτικής ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Οι παίκτες μου έχουν χαρακτήρα και μπορούν να σταθούν μπροστά από εξήντα χιλιάδες θεατές που λογικά θα έχει αύριο το γήπεδο. Εμείς θα παίξουμε καλά και θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε» πρόσθεσε.

Επιμέλεια: Χρήστος Γκίνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x