Αναλυτικά όσα είπε ο έμπειρος τεχνικός των Βοιωτών στη συνέντευξη Τύπου μετά το 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»:

Για το σημερινό ματς: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς με βάση την δυνατότητα του αντιπάλου. Μπορεί ο ένας βαθμός να μην φαίνεται πολύς για να μας δώσει τη δυνατότητα να κοιτάξουμε πιο αισιόδοξα τα πράγματα, παρόλα αυτά είναι ένας βαθμός. Θέλω να πω ότι αυτή η ομάδα από την ημέρα που ασχολήθηκα, δεν μας επέτρεψαν, εκτός από ένα παιχνίδι, με τον ΟΦΗ στο οποίο ο αντίπαλος ήταν πολύ ανώτερος από εμάς και μας κέρδισε δίκαια, σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια δικαιούμασταν να πάρουμε πολύ περισσότερους βαθμούς. Δεν δικαιούται αυτή η ομάδα να είναι εκεί. Και επαναλαμβάνω δεν έχει να κάνει με το σημερινό παιχνίδι, ούτε με την εικόνα, διότι σήμερα παίζαμε με πολύ ικανό αντίπαλο».

Για την βαθμολογική κατάσταση του Λεβαδειακού: «Δεν μας το επέτρεψαν και μας άφησαν να έχουμε 21 βαθμούς και όλοι να μας θεωρούν πεσμένους. Αυτό οφείλεται ξεκάθαρα στον τρόπο με τον οποίο μας αντιμετώπισαν άλλοι παράγοντες και όχι οι ίδιες οι ομάδες που αντιμετωπίσαμε. Παίξαμε επί ίσοις όροις, σε πολλά παιχνίδια ήμασταν ανώτεροι, σε πολλά παιχνίδια βάλαμε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά δεν μας το έδιναν, σε πολλά παιχνίδια μας έδιναν πέναλτι εις βάρος μας για να χάσουμε και βρεθήκαμε να είμαστε εκεί».