Stoiximan Super League

Μάντζιος: «Ήμασταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια, αντέχουμε το άγχος της πρωτιάς»

Ο Άκης Μάντζιος έκανε λόγο για δίκαιο αποτέλεσμα στο Αγρίνιο και τόνισε ότι ο Άρης μπορούσε να βάλει και δεύτερο γκολ για να «καθαρίσει» πιο εύκολα τη νίκη.

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του και το ότι δεν φάνηκε η αποχή από τα ματς δήλωσε ο Άκης Μάντζιος μετά τη νίκη με 1-0 του Άρη επί του Παναιτωλικού.

Παράλληλα, μιλώντας στην κάμερα της Nova, αναφέρθηκε και στο… δημιουργικό άγχος των «κιτρινόμαυρων» που φιγουράρουν στην κορυφή της Super League!

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάντζιος:

Για το ματς: «Θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα από τον αντίπαλο. Κάναμε το γκολ, είχαμε και προϋποθέσεις για δεύτερο γκολ και να κλειδώσουμε το παιχνίδι. Βγήκαμε αρκετές φορές μπροστά. Με μια καλύτερη απόφαση, θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει και δεύτερο γκολ. Σίγουρα το παιχνίδι θα ήταν πιο ήρεμο για εμάς στο τέλος. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Νομίζω ότι δεν φάνηκε στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού ότι είχαμε αποχή 22 μέρες από το τελευταίο μας παιχνίδι. Συγχαρητήρια στα παιδιά και συνεχίζουμε».

Για το ότι η ομάδα του βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον Ολυμπιακό: «Σίγουρα είναι κάτι που μας αρέσει. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι και θέλουμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια που ακολουθούν για να βρεθούμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Αυτή τη στιγμή, όλοι το θέλουμε αυτό το κίνητρο και μέχρι στιγμής αντέχουμε το όποιο άγχος προκαλεί η πρωτιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x