Περιφερειακό

Με όραμα και νέο σχεδιασμό η ΑΕ Μεταμόρφωσης

Ενισχυμένη και με στόχο την πολυπόθητη άνοδο στην Α’ Κατηγορία θα ξεκινήσει τη φετινή σεζόν η ΑΕ Μεταμόρφωσης.

Πριν ενάμιση χρόνο με την προτροπή και την συμπαράσταση ενός καλού φίλου, ο Χρήστος Λέφας ανέλαβε πρόεδρος στο ιστορικότερο σωματείο της πόλης της Μεταμόρφωσης, την Α.Ε. Μεταμόρφωσης. Ο στόχος κι ο σκοπός του νέου προέδρου από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα, ήταν ένας και μοναδικός.

Να ξαναβρεί η Α.Ε.Μ. το δρόμο της, αυτόν που χάραξε ο ιστορικός ηγέτης της Στράτος Ρούσσος, που από το 2006 κατάφερε σε λίγα μόλις χρόνια να φέρει το σύλλογο στη φυσική του θέση, αυτόν της Α' κατηγορίας.

Ο Χρήστος Λέφας από την πρώτη χρονιά, μαζί με τους άξιους συνεργάτες του, κατάφεραν να κερδίσουν την άνοδο στη Β' κατηγορία. Μια προσπάθεια πολύ δύσκολη, αφού το νέο Δ.Σ. ανέλαβε την ομάδα ένα βήμα πριν τη διάλυση της!

Η υπερπροσπάθεια που έγινε, είχε ως αποτέλεσμα αυτή τη μεγάλη επιτυχία, αφού ποδοσφαιριστές και τεχνικοί έδωσαν και την ψυχή τους στους αγωνιστικούς χώρους και δικαιώθηκαν με την πολυπόθητη άνοδο!

Ταυτόχρονα η οργάνωση του συλλόγου προχώρησε με γοργούς ρυθμούς, ενώ τα τμήματα υποδομής λειτούργησαν σε νέες σοβαρότερες βάσεις, με την επιμέλεια του Φάνη Ρούσσου γιου του ιστορικού προέδρου Στρατού Ρούσσου. Ήδη, η φετινή χρονιά βρίσκει την ομάδα της Μεταμόρφωσης στη Β' κατηγορία, με μεγαλύτερες δυσκολίες και περισσότερες απαιτήσεις.

Το Δ.Σ. με επικεφαλής τον Χρήστο Λέφα, προχώρησε σε σοβαρές και σημαντικές κινήσεις. Κατ' αρχάς συμφωνήθηκε η συνέχιση της συνεργασίας με τον προπονητή Βαγγέλη Λύγκο και συνεργάτη του τον Σάκη Ανέστη.

Παράλληλα το Δ.Σ. προχώρησε στην ενίσχυση του ρόστερ με νέες προσθήκες που κρίθηκαν αναγκαίες. Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν από τον γειτονικό ΑΟ Λυκόβρυσης ο σέντερ φορ Δημήτρης Κολοκοτρώνης και ο χαφ Κώστας Αποστόλου. Από τον «Παθιακάκη», τον Γιάννη Αντεριώτη και από την Θύελλα Περιστερίου τον Σοφοκλή Καπίρη. Επέστρεψε από τον γειτονικό Ατρόμητο Μεταμόρφωσης ο Νίκος Καραγιώργος, ενώ από τον Αστέρα Εξαρχείων ήλθαν οι Χρήστος Γκέος και Τάσος Πρωτόπαππας. Τέλος αποκτήθηκε και ο νεαρός τερματοφύλακας Χρήστος Γιώτης, από τον ΠΑΣ Γαλάτσι. Τα πρώτα θετικά βήματα φάνηκαν την περίοδο της προετοιμασίας, αφού ο κόπος και η μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν όλοι οι παίκτες υπό την καθοδήγηση των Λύγκου και Ανέστη, ήταν ορατά. Η πρώτη αγωνιστική υποχρέωση στον αγώνα με το Καλαμάκι, για τον α' γύρο του Κυπέλλου ΕΠΣΑ, ήταν νικηφόρα και πάρα πολύ ελπιδοφόρα! Η άνετη νίκη με σκορ 3-1, ήλθε να επιβραβεύσει αυτή την σπουδαία προσπάθεια. Ο Χρήστος Λέφας με τους συνεργάτες του, είναι γεγονός πως θα επιδιώξουν η ενίσχυση του ρόστερ να είναι αποτελεσματική και ουσιαστική. Οι μέχρι τώρα κινήσεις τους αυτό αποδεικνύουν. Αν στο επόμενο διάστημα απαιτηθούν διορθωτικές κινήσεις, αυτές θα γίνουν.

Ήδη ο Χρήστος Λέφας, από τους νεότερους ηλικιακά προέδρους σωματείων της Αθήνας, επιχειρεί σε νέα δεδομένα την αναγέννηση και καταξίωση της Α.Ε.Μ. Γι’ αυτόν, το φωτεινότερο παράδειγμα σ' αυτή την προσπάθεια του, είναι αυτό του ιστορικού ηγέτη της Α.Ε.Μ. Στράτου Ρούσσου.

Αυτό το δρόμο θέλει να πορευτεί και γιατί όχι να μην καταφέρει και μεγαλύτερες επιτυχίες. Αυτό είναι και το μεγάλο του στοίχημα!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x