Stoiximan Super League

Με σοβαρότητα και αλλαγές για το 2/2 η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Λαμία στο ΟΑΚΑ με στόχο το 2/2 στην Super League. Εκτός ο Ολιβέιρα, φρεσκάρει την ενδεκάδα ο Καρέρα.

Να διπλασιάσει τις νίκες της στο πρωτάθλημα προτού στρέψει όλη την προσοχή της στον αγώνα playoffs του Europa League απέναντι στην Βόλφσμπουργκ την Πέμπτη θέλει η ΑΕΚ. Η «Ένωση» υποδέχεται απόψε (20:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) στο ΟΑΚΑ τη Λαμία και ο Μάσιμο Καρέρα αναμένεται να φρεσκάρει την ομάδα του.

Ο Ιταλός τεχνικός θα επιλέξει το 4-2-3-1 ή το 4-3-3, με τον Τσιντώτα στο τέρμα, τους Χνιντ και Σβάρνα στόπερ και πιθανές αλλαγές στα μπακ, με τους Μπακάκη και Λόπες να διεκδικούν τη θέση από Βασιλαντωνόπουλο και Ινσούα. Στο κέντρο ο Σάχοφ θα παίξει από την αρχή έχοντας στο πλευρό του Σιμόες ή Κρίστισιτς και λογικά τον Μάνταλο. Όσο για την επίθεση, ο Ανσαριφάρντ θα είναι σίγουρα στην κορυφή από τη στιγμή που ο Ολιβέιρα έμεινε προληπτικά εκτός με ενόχληση στον οπίσθιο μηριαίο, ο Γκαρσία θα παίξει από την αρχή δεξιά, ενώ αριστερά αν πάρει ανάσες ο Λιβάγια τη θέση του θα πάρει ένας εκ των Αλμπάνη, Ενομπακάρε ή Μαχαίρα.

Στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Παουλίνιο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Γκαρσία, Λιβάγια, Ανσαριφάρντ και Ενομπακάρε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x