Ελλάδα

Μισελέν: «Μου έλειπε η οικογένειά μου, η προσαρμογή στην ΑΕΚ ήταν δύσκολη»

Ο Κλεμάν Μισελέν σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην δύσκολη περίοδο που πέρασε στην ΑΕΚ όσον αφορά στην προσαρμογή του.

Ο Κλεμάν Μισελέν μίλησε σε γαλλικά μέσα ενημέρωσης για την περίοδο που πέρασε στην ΑΕΚ και την μοναξιά που ένιωθε λόγω της απουσίας της οικογένειάς του, όσο και για την γενικότερη προσαρμογή. Ξεχωριστά, επισήμανε την ικανοποίηση του με μορφή δανεισμού στην Μπορντό.

«Μου κάνει καλό που βρίσκομαι πλέον σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον με πολλές φιλοδοξίες. Η αρχή μου ήταν δύσκολη, ήμουν βέβαια προετοιμασμένος για αυτό μετά από μια δύσκολη σεζόν στο εξωτερικό. Ένιωσα την ανάγκη να επιστρέψω κοντά στο σπίτι μου. Είμαι ικανοποιημένος στην Μπορντό. Οι ατζέντες μου έκαναν καλή δουλειά. Ευχαριστώ και τον σύλλογο που με εμπιστεύτηκε».

Τέλος, μίλησε για την περίοδο ως παίκτης της ΑΕΚ.

«Στην ΑΕΚ ήμουν μακριά από την οικογένειά μου. Δούλεψα με 4 προπονητές σε 8 μήνες στην ομάδα. Με δυσκόλεψε και η γλώσσα, ήταν πολύ δύσκολη η προσαρμογή μου εκεί. Με έκανε να μεγαλώσω όμως με όλο αυτό έμαθα πολλά πράγματα», συμπλήρωσε και κατέληξε: «Γίνονται πολλές μονομαχίες, οι ομάδες είναι λιγότερες στην Ελλάδα, αλλά υπάρχουν σύλλογοι που παίζουν σε πολύ καλό επίπεδο. Ήθελα να δοκιμάσω τον εαυτό μου στο εξωτερικό. Προερχόμενος από μια καλή σεζόν. Δεν μετανιώνω για την επιλογή μου», ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x