Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Πώς θα παίξει η ΑΕΚ αν δεν είναι έτοιμοι Αραούχο-Μουκουντί»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Με το βλέμμα σε Αραούχο και Μουκουντί είναι όλοι στην ΑΕΚ εν όψει του αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

«Είναι κρίσιμη η προπόνηση για να δούμε αν θα μπουν στην αποστολή ο Αραούχο και ο Μουκουντί. Αν χάσουν τη σημερινή προπόνηση πιστεύω πως δεν θα είναι στην αποστολή. Πάντως ο Αλμέιδα εμπιστεύεται όσους παίκτες έχουν μείνει στην ομάδα και τους υπολογίζει», τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και πρόσθεσε:

«Αν παίξει ο Μουκουντί, βλέπω πιθανότερο να μπει ο Μήτογλου αντί του Βίντα. Αν δεν παίξει ο Καμερουνέζος, θα παίξουν Μήτογλου-Τζαβέλλαςως δίδυμο. Αν δεν παίξει ο Αραούχο, δεν είναι απίθανο να παίξει ο Γιόνσον δίπλα στον Σιμάνσκι και να πάει πίσω από τον φορ ο Πινέδα. Το πιο πιθανό, πάντως, είναι να παίξει ο Άμραμπατ πίσω από τον Γκαρσία και να υπάρχει αλλαγή προσώπου».

Τέλος, αναφερόμενος στη σημασία του αγώνα, είπε: «Το παιχνίδι είναι κρίσιμο, γιατί αν κερδίσει η ΑΕΚ θα έχει όφελος, όποιο αποτέλεσμα κι αν υπάρχει στο ντέρμπι της Λεωφόρου. Όπως έχει πάει το πρωτάθλημα, οι ευκαιρίες δεν είναι πολλές να πλησιάσεις στην κορυφή. Η αγωνιστική αυτή είναι πολύ σημαντική, σε όλα τα επίπεδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x