Champions League

Μουσιάλα: Ο νεότερος Άγγλος σκόρερ στο Champions League ενδέχεται να γίνει... Γερμανός

Με το γκολ του στη Ρώμη, ο Τζαμάλ Μουσιάλα έγινε ο νεότερος Άγγλος σκόρερ στο Champions League, όμως σύντομα θα επιλέξει, κατά τα φαινόμενα, την εθνική Γερμανίας.

Το γκολ που πέτυχε στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης ενάντια στη Λάτσιο στο 4-1 της Μπάγερν Μονάχου τον έχρισε νεότερο Άγγλο σκόρερ (17 ετών και 363 ημερών) στον θεσμό του Champions League. Ωστόσο, ο Τζαμάλ Μουσιάλα αναμένεται να γίνει... Γερμανός!

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αποτελεί μπλεγμένη υπόθεση. Βλέπετε, γεννήθηκε στη Γερμανία από Βρετανο-νιγηριανό πατέρα και Γερμανίδα μητέρα, μετακόμισε στην Αγγλία σε μικρή ηλικία και εν συνεχεία επέστρεψε σε γερμανικό έδαφος!

Μέχρι τώρα, έχει εκπροσωπήσει την Αγγλία σε επίπεδο Κ-15, Κ-16, Κ-17 και Κ-21, αλλά και τη Γερμανία με την Κ-16, με τον ερχόμενο Μάρτιο να κρίνει πολλά, καθώς αναμένεται να επιλέξει ποια χώρα θέλει να εκπροσωπήσει σε επίπεδο Ανδρών.

Από την στιγμή που έχει εδραιωθεί στους Βαυαρούς αλλά και σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τις τελευταίες ημέρες Μέσα από τις δύο χώρες, ο Μουσιάλα αναμένεται να επιλέξει την «νασιοναλμάνσαφτ», κάτι που σημαίνει πως ο νεότερος Άγγλος σκόρερ στο Champions League θα γίνει σύντομα Γερμανός...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x