Μουντιάλ 2022

Εντουάρντο: Ένας Βραζιλιάνος στηρίζει Κροατία στα προημιτελικά!

Ο Εντουάρντο, που γεννήθηκε στη Βραζιλία αλλά μεγαλούργησε ως… Κροάτης, είναι ξεκάθαρος για το ποιον θέλει νικητή στα προημιτελικά του Μουντιάλ.

Ο Εντουάρντο γεννήθηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο, αλλά νιώθει Κροάτης και στηρίζει την «χρβάτσκα» στον προημιτελικό της Παρασκευής απέναντι στην Βραζιλία για τα προημιτελικά του Μουντιάλ. Ο 39χρονος παλαίμαχος φορ μετακόμισε στα 18 του στην Κροατία για τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, έκανε μαζί της μεγάλη καριέρα ως το 2007 όταν πωλήθηκε στην Άρσεναλ, ενώ πολιτογραφήθηκε Κροάτης και μέτρησε 29 γκολ σε 64 εμφανίσεις.

«Φυσικά και θα υποστηρίζω την Κροατία! Η χώρα αυτή μου έδωσε την ευκαιρία να πετύχω όσα πέτυχα στη ζωή μου και θα είμαι για πάντα ευγνώμων. Όσο παίζει, εγώ είμαι μαζί της», τόνισε ο Εντουάρντο, η καριέρα του οποίου πήρε την κατιούσα μετά από έναν σοκαριστικό τραυματισμό το 2008.

«Αν η Κροατία αντέξει στα πρώτα 20 λεπτά, μετά η πίεση θα αυξάνεται για τη Βραζιλία. Πιστεύω πως η δύναμη της κροατικής ομάδας είναι το κέντρο της, με Μπρόζοβιτς, Μόντριτς και Κόβατσιτς. Αν είναι σε καλή μέρα, θα ελέγξουν το παιχνίδι. Είναι δύσκολο το έργο της Κροατίας, αλλά έχω πίστη», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x