Stoiximan Super League

«Διαπραγματεύσεις Ολυμπιακού-Σπόρτινγκ για Ριστόφσκι»

Σε ανοιχτή γραμμή με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Στέφαν Ριστόφσκι βρίσκεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με δημοσίευμα της «O’ Jogo».

Μιλάει με Σπόρτινγκ για τον Στέφαν Ριστόφσκι ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τους Πορτογάλους.

Σε διαπραγματεύσεις με τον σύλλογο της Λισαβόνας για την απόκτηση του 28χρονου δεξιού μπακ βρίσκονται οι Πειραιώτες, όπως αναφέρεται στην «O’ Jogo» και μάλιστα ο στόχος είναι να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού.

«Ο πρωταθλητής Ελλάδας Ο Ολυμπιακός, που έχει προπονητή τον Πέδρο Μαρτίνς, είναι σε διαπραγματεύσεις με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Στέφαν Ριστόφσκι. Η ελληνική ομάδα θέλει τον δανεισμό του 28χρονου, ο οποίος είναι διεθνής με την Βόρεια Μακεδονία. Από την άλλη, η Σπόρτινγκ επιθυμεί την πώλησή του, είτε τον δανεισμό του με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι», επισημαίνεται στο δημοσίευμα.

Ο διεθνής άσος αποκτήθηκε το 2018 από τη Ριέκα (έχει παίξει επίσης σε Πάρμα, Κροτόνε και Φροζινόνε) έναντι 1,2 εκατ. ευρώ και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της Σπόρτινγκ (Ρούμπεν Αμορίμ) και ο στόχος των «λιονταριών» είναι να βρει ομάδα ο Ριστόφσκι, ο οποίος φέτος δεν έχει συμμετοχή σε επίσημο ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x