Βέλγιο

Κόλλησε στην Οστάνδη, αλλά έχει το πάνω χέρι για τελικό η Αντβέρπ!

Η Αντβέρπ κόλλησε στο 1-1 στην έδρα της Οστάνδης στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό, αλλά έχει την κατάσταση στα χέρια της ενόψει της ρεβάνς στην Αμβέρσα.

Κόλλησε στην Οστάνδη, αλλά έχει το πάνω χέρι για τελικό η Αντβέρπ! Η ομάδα του Μαρκ Φαν Μπόμελ ήταν καθόλα ανώτερη, όμως δεν μετουσίωσε σε παραπάνω από ένα γκολ τις ευκαιρίες της και έμεινε στο 1-1.

Κάπως έτσι, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μην χάσουν, έχοντας και δόση τύχης και θα διεκδικήσουν την πρόκριση στον τελικό στη ρεβάνς που θα διεξαχθεί στην Αμβέρσα.

Στα αμιγώς αγωνιστικά, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 24’ με τον Ντουμπιά, ο οποίος μετέτρεψε στο 1-0 την ασίστ του Εζούκε. Παρόλα αυτά, το προβάδισμα της Αντβέρπ κράτησε για λίγα λεπτά, αφού στο 37ο λεπτό ο Χέντερσον έγραψε το 1-1 του ημιχρόνου στη μοναδική τελική της Οστάνδης (σσ. 1-10 οι τελικές).

Παρόμοια εικόνα και στο δεύτερο μέρος, με την Αντβέρπ να κυριαρχεί, οι τελικές ήταν σε ανάλογο επίπεδο (2-8) αλλά το σκορ δεν άλλαξε ως το φινάλε. Με την ομάδα του Φαν Μπόμελ να διατηρεί το πάνω χέρι, αλλά να μην παίρνει ένα αποτέλεσμα που θα της δώσει ξεκάθαρο προβάδισμα και η Οστάνδη να συνεχίζει να ελπίζει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x