Στην αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία που αποκτάει ξανά η ΑΕΚ στάθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά το τέλος του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Παράλληλα, ο τεχνικός της Ένωσης υποστήριξε πως δεν έχει χάσει την εμπιστοσύνη ούτε προς τον εαυτό του αλλά ούτε και προς τους παίκτες του, ενώ για τα μεταγραφικά ζητήματα ανέφερε πως αν βρεθεί κάτι το καλό τότε η Ένωση θα κινηθεί για την απόκτησή του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου:

«Περιμέναμε ένα δύσκολο ματς αλλά ευτυχώς μπήκαμε καλά, μας βοήθησαν και οι στατικές φάσεις. Παρ' όλα αυτά δεν ήμασταν όσο καλοί θα έπρεπε για όσο έπρεπε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο κυκλοφορήσαμε καλύτερα την μπάλα, το ελέγχαμε ακόμη καλύτερα και είχαμε ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας, τα παιδιά αρχίζουν να βγάζουν αυτοπεποίθηση και θα δούμε πώς θα εξελιχθεί η συνέχεια», είπε αρχικά.

Για το πόσο βοηθούν ψυχολογικά οι δύο νίκες με ΠΑΣ και Αστέρα: «Τα παιδιά αντέδρασαν καλά. Ολο αυτό το διάστημα προσπαθούσα να τους πείσω ότι δεν είχαν ξεχάσει την μπάλα. Υπήρχε σωματική και ψυχολογική κούραση ένα διάστημα, είχαμε και τα προβλήματα, αλλά δεν είχαμε τόσο άσχημα αποτελέσματα. Τους έλεγα ότι δεν έχω χάσει την εμπιστοσύνη ούτε στον εαυτό μου ούτε αυτούς. Μπαίνουν, παίζουν, από αυτούς εξαρτάται πώς θα πάει η συνέχεια».

Για το αν η ΑΕΚ έχει αδικήσει τον εαυτό της: «Δεν νομίζω ότι τα δικά μας αποτελέσματα είναι τόσο αρνητικά, έχουμε μια φυσιολογική πορεία μεγάλης ομάδας. Περισσότερο είναι η πορεία του ΠΑΟΚ. Σε σχέση με πέρυσι δεν έχουμε τόσο μεγάλη διαφορά. Οταν οι αντίπαλοι σου δεν χάνουν ούτε ένα ματς... Εμείς στα κακά παιχνίδια μας δεν πήραμε βαθμούς, οι αντίπαλοι πήραν. Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά».

Για το 3-5-2: «Κοιτάμε να βρούμε αυτό που μας πάει καλύτερα με βάση τους παίκτες και την κατάσταση τους. Σε αυτά τα δύο ματς ανταποκριθήκαμε καλά, πιστεύω όμως ότι μπορούμε να παίξουμε και με άλλη διάταξη. Εχουμε καλούς παίκτες, έχουμε και καλό κέντρο μετά την μεταγραφή του Κρίστιτσιτς. Για μένα δεν είναι περίεργο το να υπάρχει μια σωματική και ψυχολογική κούραση στα παιδιά και να υπάρχει μια μικρή κάμψη».

Για τις μεταγραφές: «Προσπαθούμε να βρούμε. Αν βρούμε αυτό που ψάχνουμε, θα κινηθούμε. Αυτή τη φορά είμαστε καλά, ήρθε ο Κρίστιτσιτς, έχει αρχίσει και ο Αλεφ να προσαρμόζεται στα δεδομένα. Εχουμε την επιστροφή του Μπακασέτα, έχουμε δύο από τα καλύτερα 8άρια-10άρια στην Ελλάδα. Με τον Κρίστιτσιτς τρία. Αν βρεθεί κάτι, καλώς να έρθει».

Για το πόσο χρόνο θα χρειαστεί ο Κρίσιτσιτς για να ξεκινήσει βασικός: «Θα πάρει περισσότερο χρόνο σίγουρα την Τετάρτη με τον Κισσαμικό. Πρέπει να μπει σιγά-σιγά στην ομάδα, είναι θετικό ότι πάνε καλά και οι άλλοι, οπότε δε χρειάζεται να βιαστούμε. Δείχνει όμως, το βλέπετε, πως είναι αυτό που θέλαμε».

TAGS: A.E.K.