Stoiximan Super League

Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι «πράσινοι» - Πλάνα από το σημερινό πρόγραμμα

Μετά το χθεσινό ρεπό που είχαν, οι «πράσινοι» έπιασαν ξανά δουλειά στο Μπαντ Έρλαχ της Αυστρίας, εκεί όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Επιστροφή στις προπονήσεις και την σκληρή δουλειά στον Παναθηναϊκό, με το χθεσινό ρεπό για λόγους αποφόρτισης που έδωσε στους παίκτες ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Οι «πράσινοι» επέστρεψαν σε φουλ ρυθμούς το πρωί της Κυριακής (02/07) στο Μπαντ Έρλαχ της Αυστρίας, εκεί όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Το πρόσωπο της ημέρας δεν ήταν άλλος από τον Φίλιπ Τζούριτσιτς, ο οποίος συμμετείχε για πρώτη φορά σε όλο το πρόγραμμα και μάλιστα έπαιξε και στο δίτερμα της ομάδας.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δημοσίευσε ένα βίντεο με πλάνα από τη σημερινή προπόνηση της ομάδας, τις ομιλίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αλλά και το οικογενειακό διπλό.





Δεν απασχολεί τον Παναθηναϊκό ο Τροστ-Εκόνγκ



Τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για Παναθηναϊκό και Τροστ-Εκόνγκ δίνουν και παίρνουν, ωστόσο φαίνεται πως δεν έχουν πλέον βάση αφού ο Νιγηριανός στόπερ της Γουότφορντ δεν απασχολεί τους «πράσινους».

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού τονίζεται πως ο ποδοσφαιριστής είχε προταθεί και βρισκόταν στη λίστα της ομάδας, ωστόσο εδώ και αρκετές ημέρες η περίπτωσή του δεν απασχολεί το «τριφύλλι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x