Πρόβα εν όψει πρωταθλήματος για τον Παναθηναϊκό.

Το τελευταίο του φιλικό πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων (Κυριακή με Ξάνθη) δίνει απόψε το «τριφύλλι», το οποίο αντιμετωπίζει στις 21:00 (ΕΡΤ2, ΣΠΟΡ FM 94.6, www.sport-fm.gr) τον Λεβαδειακό στο άδειο (λόγω των όσων προηγήθηκαν και την κόντρα με τον Ερασιτέχνη) «Ελ Πάσο».

Ο Γιώργος Δώνης θα κάνει τις τελευταίες του δοκιμές σε παιχνίδι (προφανώς θα δοκιμάσει πράγματα και στις επόμενες προπονήσεις) πριν από την αναμέτρηση στα Πηγάδια. Δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Δημήτρη Κουρμπέλη, που θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς από Δευτέρα. Στην αποστολή βρίσκεται για πρώτη φορά ο Παντελάκης, ενώ ο Έλληνας τεχνικός δεν πήρε μαζί του τους Ρεγκάκο, Κέζο και Χαντάρα, οι οποίο βρίσκονται υπό δοκιμήν και αυτό ίσως να «δείχνει» κάτι.

Επιπλέον, ο Γιώργος Δώνης σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Αντονί Μουνιέ στην κορυφή της επίθεσης, όπως φάνηκε από τα σχήματα που χρησιμοποίησε στην τελευταία προπόνηση, καθώς δεν έχει λύσεις για τη γραμμή κρούσης. Τις προηγούμενες ημέρες (όπως και στο φιλικό με την ΑΕΛ), επέλεξε και τον Εμμανουηλίδη μπροστά.