Ισπανία

Ρονάλντο: «Θα πάω στο Γκαλά της FIFA»

Το «παρών» στο Γκαλά της FIFA για την ανάδειξη του καλύτερου ποδοσφαιριστή για το 2013, ανεξάρτητα από τις πιθανότητές του να κερδίσει το βραβείο, θα δώσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στη Ζυρίχη θα βρίσκεται την ερχόμενη Δευτέρα (13/01) ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος θα παραστεί μαζί με τα υπόλοιπα αστέρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου στο Γκαλά της FIFA που θα δοθεί η «Χρυσή Μπάλα» στον καλύτερο παίκτη για το 2013.

Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός μετά τη νίκη (3-0) της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Θέλτα, κόντρα στην οποία πέτυχε δύο γκολ και τα αφιέρωσε στον Εουσέμπιο που απεβίωσε τα ξημερώματα της Κυριακής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το τέλος του χθεσινού ματς

Για το αν θα πάει στην εκδήλωση της FIFA για τη «Χρυσή Μπάλα»

«Θα πάω στο Γκαλά. Δεν ξέρω εάν είναι δίκαιο να κερδίσω. Εάν κερδίσω, θα είναι υπέροχο. Εάν πάλι όχι, τότε θα συνεχίσω να δουλεύω για να βοηθάω τη Ρεάλ Μαδρίτης και την εθνική Πορτογαλίας, όπως κάνω πάντα»

Για το γεγονός πως έφτασε τα 400 γκολ στην καριέρα του

«Προτεραιότητα για εμένα είναι να κερδίζουμε. Ήταν δύσκολο το παιχνίδι με την Θέλτα, αφού ήταν σα να έχουν παρκάρει… πούλμαν μπροστά από την εστία τους. Η σεζόν έχει πολύ δρόμο ακόμα και αυτό που θέλουμε είναι να πλησιάσουμε την ομάδες που είναι στην κορυφή και να τις ξεπεράσουμε».

Για τον θάνατο του Εουσέμπιο:

«Ευχαριστώ όλα τα Μέσα για τις αναφορές που είχαν για εκείνον. Είμαστε και οι δύο Πορτογάλοι και η Πορτογαλία αισθάνθηκε τη συμπάθια της Ισπανίας και ολόκληρου του κόσμου. Και τα δύο γκολ που πέτυχαν ήταν για εκείνον. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, με βοήθησε πολύ και ήταν πάντα κοντά στην εθνική Πορτογαλίας. Χθες ήταν μία πολύ άσχημη ημέρα».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x