Βέλγιο

Κέρδισε τον Βράνιες και επιτέλους χαμογέλασε η Γκενκ

Στα «τρίποντα» ύστερα από τρεις σερί ήττες επέστρεψε η Γκενκ, η οποία επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της Σαρλερουά του Όγκνιεν Βράνιες.

«Στοπ» στο σερί τριών χαμένων παιχνιδιών έβαλε την Παρασκευή (26/2) η Γκενκ, η οποία αποχώρησε με το «διπλό» (2-1) από την έδρα της Σαρλερουά στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Βελγίου.

Σε ένα ματς που οι φιλοξενούμενοι δεν απέφυγαν να εμφανίσουν τις αμυντικές παθογένειές τους. Ωστόσο, χάρη στο «χρυσό» τέρμα του Κρίστιαν Τόρστβεντ στο 83' κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να ανέβουν στους 46 όντας μόνοι 3οι, στο -2 από την Αντβέρπ και στο… -17 από την Κλαμπ Μπριζ, η οποία έχει και δύο ματς λιγότερα.

Στην αναμέτρηση με την ομάδα του πρώην κεντρικού αμυντικού της ΑΕΚ, Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι, η Γκενκ ήταν κατά βάση καλύτερη, ανοίγοντας το σκορ με το πέναλτι του Ονουάτσου στο 17'. Ωστόσο, είδε τους γηπεδούχους (11οι με 39β.) να ανεβάζουν ρυθμούς και να ισοφαρίζουν προσωρινά με τον Γκολιζαντέχ στο 52'.

Εν συνεχεία, αμφότερα τα κλαμπ παρήγαγαν φάσεις. Με την Γκενκ, όμως, να είναι εκείνη που τις μετουσίωσε και σε δεύτερο γκολ, αποχωρώντας επιτέλους -για τους εξαγριωμένους οπαδούς της (κάτι που ισχύει και για τη Σαρλερουά)- από μία αναμέτρηση με χαμόγελα.

Διαβάστε ακόμα:


Διατήρησε τη διαφορά με τριάρα η Κλαμπ Μπριζ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x