Βέλγιο

Με… περίπατο στους «8» του Κυπέλλου η Άντερλεχτ, προκρίσεις για Γάνδη και Μαλίν

Κερδίζοντας 5-0 εκτός έδρας τη Σεντ Ζιλουάζ, η Άντερλεχτ προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Βελγίου. Προκρίσεις και για τις Γάνδη και Μαλίν.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε την Πέμπτη (11/2) κόντρα στη Σεντ Ζιλουάζ η Άντερλεχτ, η οποία επικρατώντας 5-0 στο εκτός έδρας τοπικό ντέρμπι σε νοκ-άουτ ματς για τους «16» του Κυπέλλου Βελγίου προκρίθηκε στα προημιτελικά του θεσμού.

Σε ένα ματς που παρότι ήταν κεκλεισμένων των θυρών, διεκόπη προσωρινά στο 5', εξαιτίας ρίψης… καπνογόνων. Οι φιλοξενούμενοι ήταν κυρίαρχοι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, την οποία καθάρισαν με τέσσερα τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο. Από δύο γκολ πέτυχαν οι Λούκας Νμέτσα (16' και 57') και Ντιαμπί (71' και 81'), ενώ ενδιάμεσα (61') είχε σκοράρει και ο Μουκάιρου.

Σε άλλα παιχνίδια της ημέρας, αρχικά, η Γάνδη απέκλεισε τη Σαρλερουά, επικρατώντας 3-1 εντός έδρας. Η ομάδα που αγωνίζεται ως δανεικός (από την Άντερλεχτ) ο Όγκνιεν Βράνιες μπήκε πιο δυνατά στο ματς, ανοίγοντας το σκορ με τον Νίκολσον μόλις στο 1'.

Ωστόσο, παρότι δημιούργησε κι άλλες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, δεν τις αξιοποίησε. Κάτι που πλήρωσε στο δεύτερο, στο οποίο δέχτηκε τρία τέρματα (74’ Γιάρεμτσουκ, 81' Οτζίτζα Οφόε, 83' Μπεραχίνο με αυτογκόλ).

Ενώ, η Μαλίν από την πλευρά της θα βρεθεί στα προημιτελικά, καθώς πέρασε με 1-0 (41’ Σχουφς) από την έδρα της Μπέερσχοτ στο γειτονικό ντέρμπι της Αμβέρσας.



Διαβάστε ακόμα:


Πρόκριση στο τελευταίο δεκάλεπτο για Κλαμπ Μπριζ

Βρήκε ξανά δίχτυα ο Λαμκέλ Ζε! (vid)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x