Μουντιάλ 2022

Οι ενδεκάδες του Σουηδία-Τσεχία

Σουηδία και Τσεχία κοντράρονται για τα playoffs των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τις ενδεκάδες του αγώνα να είναι διαθέσιμες.

Η Σουηδία υποδέχεται για τα ημιτελικά των playoff την Τσεχία για να πάρουν ένα εισιτήριο για τον τελικό κόντρα στην Πολωνία, ενώ εκεί θα διεκδικήσουν την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ του 2022.


Αναλυτικά οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Η Σουηδία θα παραταχθεί με τον Όλσεν στην εστία της ομάδας, τους Ντάνιελσον, Νίλσον Λίντελοφ και Όλσον στην άμυνα, τους Κλάεσον, Όλσον, Έκνταλ και Φορσμπεργκ στην μεσέα γραμμή, ενώ στην επίθεση θα παίξουν ο Κουλουσέφσκι με τον Ίσακ, σε έναν σχηματισμό 4-4-2 όπως φαίνεται να έχει επιλέξει ο Γιάν Άντερσον.

Αναπληρωματικοί: Λίντε, Νόρντφελντ, Σούντγκερν, Μπένγκστον, Χργκότα, Κάρλστρεμ, Ελάντερ, Στάρφελτ, Κλαρσον, Ελανγκά, Σβάνμπεργκ, Κουέισον.



Από την πλευρά της η Τσεχία θα παραταχθεί με τον Βάτσλικ κάτω από τα δοκάρια, τους Σαντίλεκ, Χόλες, Μπράμπεκ και Ζίμα στην άμυνα, Σούτσεκ και Μπάρακ λίγο πιο μπροστά του, Γιάνκτο, Χλόζεκ και Μαζοπούστ και μπροστά τους τον Κούχτα, σε ένα 4-2-3-1 που έχει επιλέξει ο Γιάροσλαβ Σιλχαβί.

Αναπληρωματικοί: Στανέκ, Πετράσεκ, Κρέιτσι, Πέσεκ, Πέκχαρτ, Χάβελ, Σίκορα, Ματέγιου, Λινγκρ, Γιουρέτσκα, Ζελενί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x