Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Έχει ρήτρα ο Σα. Αν κάποιος τη δώσει ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κάνει κάτι»

Στην παρουσία του Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο του Ολυμπιακού αλλά και στο ενδιαφέρον για τον Σα αναφέρθηκε ο Νίκος Σταματέλος...

Έναν απολογισμό της παρουσίας του Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο του Ολυμπιακού έκανε ο Νίκος Σταματέλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6 με αφορμή την συμπλήρωση σήμερα δύο ετών του Πορτογάλου στο λιμάνι.

Ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού επεσήμανε τη διαφορά που δείχνει φέτος ο Μαρτίνς, με τον Πορτογάλο να είναι περισσότερο ρεαλιστής στις επιλογές του σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας. Όπως ανέφερε πέρσι έφτιαξε μια ομάδα να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και φέτος εξέλιξε την ομάδα προσδίδοντας και άλλα στοιχεία που δεν τα είχε.

Ένα απο τα σημαντικά επιτεύγματα του Μαρτίνς είναι το γεγονός πως εξέλιξε – βελτίωσε και τους παίκτες της ομάδας έχοντας πολλούς πια να αποτελούν στόχο ευρωπαϊκών ομάδων.

Ένας από αυτούς είναι και ο Σα οποίος, φέρεται να αποτελεί στόχο της Ατλέτικο Μαδρίτης και άλλων ομάδων. Ο Νίκος Σταματέλος επεσήμανε ότι ο Ολυμπιακός επιθυμεί να τον κρατήσει στην ομάδα και πως ο Πορτογάλος θα αποχωρήσει μόνο εάν κάποια ομάδα δώσει τα 13 εκατ. ευρώ που ορίζει η ρήτρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x