Όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο κλιμακώνονται οι αντιδράσεις των φίλων της ΑΕΚ για το θέμα του γηπέδου.

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν μέχρι τέλος την προσπάθεια για να βρει η «Ένωση» το δίκιο της, οι οργανωμένοι οπαδοί της ετοιμάζουν δυναμικές κινητοποιήσεις τη Δευτέρα.

Μετά λοιπόν από κάλεσμα της ORIGINAL (στο οποίο χαρακτηρίζει στις απαγορεύσεις παρουσίας ή τους διωγμούς φίλων της ΑΕΚ από ομιλίες του Αλέξη Τσίπρα ως σημάδια άλλων εποχών) οργανώνεται πορεία που θα καταλήξει στο χώρο του παλιού γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.


Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Το Δικαστήριο χθες που ο χαφιεδήμαρχος μας ανάγκασε να περάσουμε, πήρε αναβολή για τις 17/6. Παράλληλα κατέπεσαν οι δύο από τις 5 συνολικά κατηγορίες που μας βάραιναν χωρίς καν δίκη… Αυτά στην Αθήνα…

Σε όλη την Ελλάδα ζούμε καταστάσεις άλλων εποχών. Με μια φωνή οι κατά τόπου "σερίφηδες" μας απαγορεύουν κάθε συμμέτοχη σε συγκέντρωση, κάθε παρουσία και μόνον με τη φράση κλισέ «ή στα club σας ή στα κελιά μας»!!

Επειδή όμως το δίκαιο είναι με το μέρος μας, επειδή παλεύουμε για το μεγάλο μας όνειρο για το δικό μας γήπεδο, στον δικό μας χώρο, επειδή είμαστε ΑΕΚτζήδες (δηλαδή ούτε ρουφιάνοι, ούτε προσκυνημένοι), επειδή ο κ. Τανίδης προχθές στην Ρόδο αλλά και ο Βάκης μας από χθες μας δείχνουν τον έναν και μοναδικό δρόμο… O αγώνας μας θα συνεχιστεί μέχρι τέλους!

Χωρίς να καταλαβαίνουμε ούτε από απειλές, ούτε από δικαστήρια, ούτε από κάθε λογής "δημοκρατικές" διαδικασίες...

Συνεχίζοντας τις δράσεις και τις παρουσίες μας ανά την Ελλάδα, καλούμε την Δευτέρα (19/1) στις 19.00 έξω από τον ηλεκτρικό σταθμό στα Πατήσια ΟΛΟΥΣ όσους το γήπεδο της ΑΕΚΑΡΑΣ μας αποτελεί όνειρο και προτεραιότητα, σε ειρηνική συγκέντρωση και πορεία μέχρι τα Αγια χώματα του Ναού μας, φωνάζοντας και απαιτώντας ένα μόνο… ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ…!!!

ΥΓ. Είμαστε όλοι Βάκηδες…»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.