Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Ζητείται… ομοψυχία

Τα «μαχαίρια» βγήκαν πάλι στον Παναθηναϊκό. Ανδρέας Βγενόπουλος και Γιάννης Βαρδινογιάννης συνέχισαν τη μεταξύ τους διαμάχες και, πλέον, το μόνο που αναζητείται στον Παναθηναϊκό είναι η ομοψυχία: «Έχω κάνει τις προτάσεις μου από τον Απρίλιο. Δεν χρειάζεται να συζητήσουμε τίποτε άλλο. Τα περί καφέ του κ. Πατέρα τα απορρίπτω, ούτε είμαι διατεθειμένος να κάνω καμία συνάντηση. Δεν μαθαίνουμε από τα λάθη του παρελθόντος. Πότε περιμένουμε για να καθορίσουμε το μπάτζετ. Όταν πληρώνεις φυστίκια, αγοράζεις μαϊμούδες», του από τον «Τζίγκερ»: «Κινδυνεύουμε να γίνουμε Big Brother. Στη διάρκεια των πλέι οφ είναι άστοχο να τοποθετούνται οι παράγοντες».

Τα «μαχαίρια» βγήκαν πάλι στον Παναθηναϊκό. Ανδρέας Βγενόπουλος και Γιάννης Βαρδινογιάννης συνέχισαν τη μεταξύ τους διαμάχες και, πλέον, το μόνο που αναζητείται στον Παναθηναϊκό είναι η ομοψυχία: «Έχω κάνει τις προτάσεις μου από τον Απρίλιο. Δεν χρειάζεται να συζητήσουμε τίποτε άλλο. Τα περί καφέ του κ. Πατέρα τα απορρίπτω, ούτε είμαι διατεθειμένος να κάνω καμία συνάντηση. Δεν μαθαίνουμε από τα λάθη του παρελθόντος. Πότε περιμένουμε για να καθορίσουμε το μπάτζετ. Όταν πληρώνεις φυστίκια, αγοράζεις μαϊμούδες», τόνισε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, ο «Mr Mig» για να πάρει την απάντησή του από τον «Τζίγκερ»: «Κινδυνεύουμε να γίνουμε Big Brother. Στη διάρκεια των πλέι οφ είναι άστοχο να τοποθετούνται οι παράγοντες».

Γιοβάνοβιτς: «Τρομακτική πρόταση, αλλά…»

Όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς της Σταντάρ Λιέγης, έστω κι αν η απόκτησή του είναι δύσκολη. Ο παίκτης με χθεσινοβραδινές δηλώσεις που έκανε στη «SportDay», ξεκαθάρισε ότι η πρόταση είναι τρομακτική, αλλά συμπλήρωσε ότι στην απόφαση που θα πάρει τα λεφτά δεν είναι το παν και θα εξετάσει κι άλλες προτάσεις από ομάδες που αγωνίζονται σε ανταγωνιστικά πρωταθλήματα.

«Πρέπει να το σκεφθώ. Είναι απόφαση ζωής και δεν μπορώ να την πάρω βεβιασμένα σε καμία περίπτωση. Είναι αλήθεια ότι ο Παναθηναϊκός προσφέρει ένα τρομακτικό ποσό, ωστόσο σε τέτοιες αποφάσεις τα λεφτά δεν είναι το παν. Θέλω να περιμένω, αφού γνωρίζω ότι υπάρχουν κι άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται για μένα και θα εξετάσω και τις δικές τους προσφορές».

- Σε ανησυχεί μήπως με την καθυστέρηση της απόφασής σου αποσυρθούν οι προτάσεις και μείνεις στη Σταντάρ;

«Όχι, έχω την πολυτέλεια να περιμένω. Ακόμα κι αν τραβήξει σε μάκρος η υπόθεση, δεν έχω πρόβλημα να μείνω στη Σταντάρ».

Οι πληροφορίες των Βέλγων δημοσιογράφων αναφέρουν ότι η πρόταση του Παναθηναϊκού είναι η μοναδική επίσημη μέχρι τώρα και το "τριφύλλι" δίνει 2 εκατ. ευρώ ετησίως στον παίκτη και 5 εκατ. ευρώ στη Σταντάρ, η οποία, όμως, δεν πέφτει κάτω από τα 7 εκατ. ευρώ. Κι αν δεν πάρει αυτά τα 7 εκατ. ευρώ, μπορεί να κάνει νέο συμβόλαιο στον Γιοβάνοβιτς, που τώρα εισπράττει ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως.

Πέταξε την ευκαιρία…

Προσθέτοντας μια ακόμη μέτρια εμφάνιση, ο Παναθηναϊκός έμεινε στην ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ και δεν κατάφερε να αποσπαστεί στη βαθμολογία των πλέι οφ. Έτσι, ο ΠΑΟΚ που κέρδισε στη Λάρισα τον έπιασε στους έξι πόντους και η Ένωση έμεινε ένα βαθμό πίσω. Το «τριφύλλι» άργησε να μπει στο κλίμα του χθεσινού παιχνιδιού και το γκολ-φάουλ του Σκόκο ξύπνησε για τα καλά τους «πράσινους» που πίεσαν, δημιούργησαν ευκαιρίες και έφεραν το παιχνίδι στα ίσα, ευστοχώντας στο ένα από τα δύο πέναλτι που κέρδισαν. Ωστόσο, στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα δεν μπήκε καλά στο γήπεδο και η Ένωση δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει μακριά από την περιοχή της τον Παναθηναϊκό, ο οποίος, για πολλοστή φορά φέτος, δεν είχε «απαντήσεις» από τον πάγκο και εναλλακτικό πλάνο.

Νίκες με Λάρισα

Πλέον, ακολουθεί ο κυριακάτικος αγώνας με τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ, όπου η νίκη αποτελεί «μονόδρομο» για την ομάδα του Τεν Κάτε. Οι "πράσινοι" καλούνται να επικρατήσουν των Θεσσαλών, τόσο την Κυριακή στην Αθήνα όσο και την επόμενη Τετάρτη στο Αλκαζάρ και να περιμένουν απώλειες των δύο "Δικεφάλων" που θα δώσουν δύο κολλητά ντέρμπι μεταξύ τους. Περιθώρια υπάρχουν και το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός νίκησε στην Τούμπα τον κρατά «ζεστά» στη μάχη των πλέι οφ. Ωστόσο, θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια και από τους παίκτες και από τον προπονητή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x