Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Τρεις φεύγουν για Αφρική, δύο μένουν και άλλοι τρεις περιμένουν στον Ολυμπιακό»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Τον απολογισμό με τις μέχρι τώρα κλήσεις των παικτών του Ολυμπιακού για το Κόπα Άφρικα έκανε ο Κώστας Νικολακόπουλος στην εκπομπή «Να τα λέτε, να τα γράφετε» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Μετά την ανακοίνωση της αποστολής του Μαρόκου, ο ρεπόρτερ της ομάδας υπενθύμισε πως ήδη έχουν κληθεί ο Αγκιμπού Καμαρά, ο Γκάρι Ροντρίγκες και ο Πιέρ Κούντε, ενώ έχουν αποκλειστεί ο Μαντί Καμαρά και σήμερα ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Απομένουν τρεις όμως: ο Σισέ που κατά 99% θα κληθεί, ο Μπα που κατά 99% θα αποκλειστεί και ο Ονιεκούρου που φέρεται να είναι 60-40 να πάει.

Σχολιάζοντας το χθεσινό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, είπε ότι όλη η διαφορά σε σχέση με το πρώτο ματς ήταν δύο φάσεις, όπου και τις δύο φορές παίκτες του Λεβαδειακού σούταραν τελείως άστοχα, με την μπάλα να πηγαίνει στο πλάγιο.

Όμως στο πρώτο παιχνίδι ουδείς παίκτης του Ολυμπιακού πήγε πάνω στην μπάλα και έτσι μπήκε το 3ο γκολ των γηπεδούχων, ενώ χθες σε ίδια ακριβώς στιγμή ο Τικίνιο και ο Βρουσάι έτρεξαν πάνω στην μπάλα και έκαναν τη δουλειά που έπρεπε και σε αυτή τη φάση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x