Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Μακάρι να πήρε το μήνυμα ο Μαντί…»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Νίκος Σταματέλος.

Στους παίκτες του Ολυμπιακού που επιβεβαίωσαν την κλάση τους και εκείνους που προβλημάτισαν στη χθεσινή ρεβάνς με τον Λεβαδειακό στάθηκε ο Νίκος Σταματέλος στην εκπομπή «Πρεσάρισμα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Κατ’ αρχήν ο Βαλμπουενά έδωσε το ρυθμό. Όποιος δεν τον ήξερε, θα μπορούσε να πει ότι έκανε μία εμφάνιση για να πείσει τον προπονητή του. Συμφωνώ ότι είναι ένας top-class παίκτης. Ο Βαλμπουενά ήταν ό,τι καλύτερο και από κοντά ήταν ο Τικίνιο. Είναι η λύση που ψάχνει ο προπονητής. Να έρχεται από τον πάγκο και να προσφέρει σημαντικές λύσεις στον προπονητή. Δεν ήταν, όμως, προπονητή για να δούμε πώς θα παίξουν ο Βαλμπουενά και ο Τικίνιο. Ήθελε να κλείσει όπως πρέπει τη χρονιά», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Ονιεκούρου είχε έναν τραυματισμό, είχε μείνει σε μερικά ματς εκτός και συνεχίζει να μην δείχνει το καλό πρόσωπό του. Και ο Γκάρι Ροντρίγκες δεν ήταν ο παίκτης που είχαμε δει στα πρώτα του ματς με τον Ολυμπιακό. Δεν μπορεί στο ένας εναντίον ενός. Ο αγωνιστικός ρυθμός παίζει σίγουρα το ρόλο του. Και ο Μαντί Καμαρά δεν ήταν αυτός που ξέρουμε, και έπαιζε - με όλη την συμπάθεια – απέναντι σε μία ομάδα β’ εθνικής», πρόσθεσε.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x