Stoiximan Super League

Μανωλάς: «Χρόνια πολλά… στην ΑΕΚ»!

Ευχή στον… εαυτό του να μείνει για πολλά χρόνια στην ΑΕΚ έκανε ο Κώστας Μανωλάς! «Κιτρινόμαυροι» οπαδοί εντόπισαν τον νεαρό στόπερ στη Νάξο, του έστησαν μίνι πάρτι για τα 20α του γενέθλια και τον άκουσαν -αφού διέψευσε τις απαιτήσεις που γράφονται πως έχει απ’ την «Ένωση»- να δηλώνει διατεθειμένος να συνεχίσει σ’ αυτή! Διαβάστε το μήνυμα με το οποίο οι συμπατριώτες του… εξήγησαν γιατί πρέπει να μείνει στην ΑΕΚ!

Ευχή στον… εαυτό του να μείνει για πολλά χρόνια στην ΑΕΚ έκανε ο Κώστας Μανωλάς!

«Κιτρινόμαυροι» οπαδοί εντόπισαν τον νεαρό στόπερ στη Νάξο, του έστησαν μίνι πάρτι για τα 20α του γενέθλια και τον άκουσαν -αφού διέψευσε τις απαιτήσεις που γράφονται πως έχει απ’ την «Ένωση»- να δηλώνει διατεθειμένος να συνεχίσει σ’ αυτή!

Στην «καρδιά» σχεδόν της εβδομάδας που θα κριθεί το μέλλον του στην ΑΕΚ (μετά την απάντηση της τελευταίας στην αντιπρόταση που έχει καταθέσει), οι φίλοι της «Ένωσης» επεδίωξαν να μιλήσουν… στην καρδιά του Κώστα Μανωλά.

Αρκετοί απ’ αυτούς, λοιπόν, τον εντόπισαν σε beach bar στην Αγία Άννα της Νάξου (όπου παραθερίζει), έστησαν μια μίνι-γιορτή προς τιμήν του και τον είδαν να σβήνει τα κεράκια στην τούρτα (με το σαφές μήνυμα «Χρόνια πολλά, Κωστάρα… στην ΑΕΚΑΡΑ», Σ.Φ. Νάξου) που του πήγαν. Τον ανάγκασαν, δε -και τον ίδιο, αλλά και όλους τους υπόλοιπους που παρευρέθηκαν- να συγκινηθεί με τα λόγια που του απηύθυναν:

«Η θέση σου ήταν, είναι και θα είναι στην ΑΕΚ. Οι πιο πολλοί από μας γίναμε ΑΕΚ, εξαιτίας του θείου σου. Από ‘δω και μπρος, καθιερώνουμε ραντεβού στα γενέθλιά σου και κάθε φορά θα είμαστε και πιο πολλοί. Και θα είναι ΑΕΚτζήδες που θα τους έχεις κάνει πλέον εσύ και οι συμπαίκτες σου. Σε καμαρώσαμε με τη φανέλα του club στον τελικό και με το Κύπελλο αγκαλιά. Μείνε για να σε καμαρώσουμε και με πολλά ακόμα Κύπελλα και πρωταθλήματα, που θα έρθουν μ’ εσένα αρχηγό».

Το πιο ενθαρρυντικό, ωστόσο, ήταν το μήνυμα που πέρασε ο ίδιος ο Μανωλάς αμέσως μετά τη γιορτή, μιλώντας στο «naxos.365». Αφού, λοιπόν, σε αυτό ο νεαρός στόπερ τόνισε ότι «δεν χρειάζεται να δηλώσω ότι είμαι ΑΕΚτζής, αφού αυτό τουλάχιστον εσείς το γνωρίζετε καλύτερα απ' τον καθένα» και ανέφερε πως «έχω παρεξηγηθεί από πολύ κόσμο της ΑΕΚ -λόγω της οικονομικής κρίσης, αλλά κυρίως γιατί έχει γραφτεί εσφαλμένα ότι ζητάω 500.000 ευρώ το χρόνο», ξεκαθάρισε:

«Ποτέ δεν ζήτησα τέτοια χρήματα. Κάναμε στην ΑΕΚ μια ρεαλιστική και λογική πρόταση, για την οποία περιμένω μια απάντηση. Είναι στο χέρι της ΑΕΚ αν θα παραμείνω για τα επόμενα χρόνια ή όχι. Σκοπός μου είναι να συνεχίσω στην ΑΕΚ και όχι να πουληθώ» !

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x