Stoiximan Super League

Πάλι… σκόρερ ο κόσμος στην ΑΕΚ!

Γκολ «από τα αποδυτήρια» πέτυχε ο… κόσμος της ΑΕΚ στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας! Παρά τις σημαντικές αποχωρήσεις παικτών (Σκόκο, Μπλάνκο) και με αφίξεις που δεν ρίχνουν και τσιμέντα μέχρι τώρα, περίπου… επταπλάσιοι φίλοι της «Ένωσης» -σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή πρώτη μέρα- έσπευσαν να ανανεώσουν τη θέση τους στο ΟΑΚΑ!

Γκολ «από τα αποδυτήρια» πέτυχε ο… κόσμος της ΑΕΚ στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας!

Παρά τις σημαντικές αποχωρήσεις παικτών (Σκόκο, Μπλάνκο) και με αφίξεις που δεν ρίχνουν και τσιμέντα μέχρι τώρα, περίπου… επταπλάσιοι φίλοι της «Ένωσης» -σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή πρώτη μέρα- έσπευσαν να ανανεώσουν τη θέση τους στο ΟΑΚΑ!

Αν, λοιπόν, ο αριθμός των 250 περσινών κατόχων που είχαν επικοινωνήσει μέχρι το μεσημέρι με το AEK Shop στη Νέα Φιλαδέλφεια και με τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ για να ανανεώσουν τις κάρτες τους φάνταζε ικανοποιητικός, εκείνος των 500 περίπου (498 για την ακρίβεια) με τον οποίο έκλεισε η μέρα, έφερε πλατιά χαμόγελα στην ΠΑΕ. Πόσω μάλλον, όταν το αντίστοιχο… ποδαρικό της περσινής σεζόν είχε «γράψει» μόλις 70 ανανεώσεις!

Δεδομένων, δε, των καλύτερων τιμών που ισχύουν φέτος μέχρι τον Ιούνιο (λόγω Supporters και… αδειοδότησης), αλλά και των δυνατότερων μεταγραφών (όσο θα μπορούν να χαρακτηριστούν τέτοιες, τελοσπάντων) που θα γίνουν προσεχώς, υπάρχει αισιοδοξία πως το κάτω διάζωμα του ΟΑΚΑ θα κάνει παρελθόν την παγωμένη ατμόσφαιρα της περασμένης χρονιάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x