Stoiximan Super League

Τέσσερις και… βλέπουμε

Εβδομάδα προσθηκών θα είναι η τρέχουσα για την ΑΕΚ, αφού είναι πολύ πιθανό να ολοκληρωθεί η απόκτηση ακόμη και τεσσάρων ποδοσφαιριστών. Κλεισμένος ο Μπέλεκ, ακολουθούν οι Χουάν Κάλα, Χοσέ Κάρλος και Σωκράτης Τσουκαλάς. Πρώτη επιλογή για την άμυνα ο Πουλίδο. Τι γίνεται με Δέλλα και Γεωργιάδη.

Εβδομάδα προσθηκών θα είναι η τρέχουσα για την ΑΕΚ, αφού είναι πολύ πιθανό να ολοκληρωθεί η απόκτηση ακόμη και τεσσάρων ποδοσφαιριστών.

Ο Στιβ Μπέλεκ είναι προ των πυλών της «Ένωσης», καθώς απομένουν λεπτομέρειες για τον ετήσιο δανεισμό του από την Ουντινέζε. Η ιταλική ομάδα θέτει ως όρο έναν μίνιμουμ αριθμό συμμετοχών για τον 18χρονο φορ, που θα κοστίσει περίπου 100.000 ευρώ. Οι «κιτρινόμαυροι» στη συνέχεια θα κινηθούν για έναν ακόμη φορ, που θα πλαισιώσει τους Λυμπερόπουλο και Σιαλμά, με τον Κίνι της Αλκορκόν να είναι η επιλογή του Μανόλο Χιμένεθ. Ο Αλέξις Αλάρ δεν απασχολεί πια και ο μάνατζέρ του, Λουί Ντενόλ, διέψευσε μέσω της «SportDay» τα περί αναθέρμανσης του ενδιαφέροντος για τον 25χρονο φορ. «Δεν υπάρχει καμία νέα επαφή και δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο με αυτή την υπόθεση», είπε.

Από την Ιταλία θα αποκτηθεί, όπως όλα δείχνουν, ένας ακόμη δανεικός. Ο λόγος για τον Σωκράτη Τσουκαλά. Η ΑΕΚ είναι κοντά σε συμφωνία με την Παλέρμο για τον 19χρονο μπακ-χαφ, που είναι πιθανό να έρθει για δύο χρόνια στην Ελλάδα.

Στο μεταξύ, όπως επιβεβαιώνεται και από την Ισπανία, τις επόμενες ημέρες οι Χουάν Κάλα και Χοσέ Κάρλος θα γίνουν παίκτες της ΑΕΚ. Ο 22χρονος αμυντικός θα έρθει δανεικός για ένα χρόνο από τη Σεβίλλη με τους Κυπελλούχους να καλύπτουν το συμβόλαιό του (300.000 ευρώ), ενώ ο 24χρονος μεσοεπιθετικός θα μείνει ελεύθερος και θα υπογράψει για 2+2 χρόνια με ετήσιες απολαβές περί τις 200.000 ευρώ.

Τα ανοικτά μέτωπα

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται και η απάντηση του Τραϊανού Δέλλα στην πρόταση ανανέωσης συμβολαίου της ΑΕΚ. Και θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη αν οι δύο πλευρές δεν τα βρουν. Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει ζητήσει έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό. Οι επιλογές των Παθ και Χέλγκασον απομακρύνονται, καθώς ο μεν θεωρείται ακριβώς, ο δε άπειρος και όχι σίγουρη λύση. Αυτή τη στιγμή προκρίνεται η λύση του Ρούμπεν Πουλίδο, με τον 32χρονο στόπερ να είναι πιθανό ακόμη και να μείνει ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης.

Σε ό,τι αφορά στον Γιώργο Γεωργιάδη, η ΑΕΚ δεν πρόκειται να ξεπεράσει τις 400.000 ευρώ για την απόκτησή του και αποδίδει σε παιχνίδι τακτικής τις δηλώσεις του Πέτρου Θεοδωρίδης περί… υποτιμητικής για την ιστορία του συλλόγου πρότασης για τον 24χρονο μεσοεπιθετικό.

* Το ποσό των 1.106.2000 ευρώ έχουν συγκεντρώσει οι Supporters και από σήμερα θα είναι δυνατή η εγγραφή νέων μελών μετά την εξασφάλιση της άδειας από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x