Stoiximan Super League

Πετρο-Δέλλα-ρα!

Μεγάλο σουξέ στην Αραβία -φέρεται να- έχει η ΑΕΚ! Μετά τη μεταγραφή του Νάτσο Σκόκο στην Αλ Αΐν, σύλλογοι από τα Εμιράτα και τη Σαουδική Αραβία παρουσιάζονται έτοιμοι να δελεάσουν με «πετροδόλαρα» και τον Τραϊανό Δέλλα! Παρά τη φημολογία, ο «Κολοσσός» δεν έχει ακόμα στα χέρια του πρόταση. Tα ποσά, ωστόσο, που συνήθως περιέχουν εκείνες των Αράβων αναγκάζουν να μην αποκλειστεί τίποτα, σε περίπτωση που το ενδιαφέρον πάρει επίσημη μορφή.

Μεγάλο σουξέ στην Αραβία -φέρεται να- έχει η ΑΕΚ!

Μετά τη μεταγραφή του Νάτσο Σκόκο στην Αλ Αΐν, σύλλογοι από τα Εμιράτα και τη Σαουδική Αραβία παρουσιάζονται έτοιμοι να δελεάσουν με «πετροδόλαρα» και τον Τραϊανό Δέλλα!

Παρά τη φημολογία, ο «Κολοσσός» δεν έχει ακόμα στα χέρια του πρόταση.

Tα ποσά, ωστόσο, που συνήθως περιέχουν εκείνες των Αράβων αναγκάζουν να μην αποκλειστεί τίποτα, σε περίπτωση που το ενδιαφέρον πάρει επίσημη μορφή.

Η μη επίτευξη συμφωνίας ανάμεσα σε ΑΕΚ και Δέλλα για την ανανέωση του συμβολαίου του κρατούν ακόμα ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τη συνέχεια της καριέρας του. Από το να βρεθεί τελικά η «χρυσή τομή» και να μείνει στην «Ένωση», από το να… μη βρεθεί -και να εξετάσει προτάσεις άλλων ομάδων- μέχρι και το να σταματήσει (λιγότερο πιθανό απ’ όλα).

Τη Δευτέρα, πάντως, δημιουργήθηκε ανησυχία για το… δεύτερο από τα τρία ενδεχόμενα (αυτό της αποχώρησης για άλλο σύλλογο), λόγω έντονου ενδιαφέροντος που φέρονται να έχουν δείξει για τον Δέλλα σύλλογοι από την Αραβία -και πιο συγκεκριμένα οι Αλ Ουάσλ και Αλ Νασρ.

Ο «Κολοσσός», λοιπόν, μπορεί να μην έχει κάτι επίσημο στα χέρια του -και να μπαίνει στη διαδικασία να σκεφτεί μια τέτοια μετακόμιση μόνο εφόσον η πρόταση είναι απ’ αυτές που δεν αγνοούνται- ωστόσο το (πρόσφατο μάλιστα) παρελθόν έχει δείξει ότι οι Άραβες δεν έχουν πρόβλημα να κάνουν τέτοιες.

Σε κάθε περίπτωση, η προσπάθεια της ΑΕΚ να ανανεώσει το συμβόλαιο του 36χρονου στόπερ δεν σταματά, ωστόσο γεγονός είναι πως -εφόσον οι Άραβες αποδείξουν εμπράκτως το ενδιαφέρον τους- θα έχει ανταγωνισμό που δύσκολα θα μπορούσε να αντέξει.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x