Stoiximan Super League

«Μπελάς» για Μπέλεκ!

Εμπόδιο που δεν χαλάει τη συμφωνία ΑΕΚ και Ουντινέζε για τον Μπέλεκ, αλλά δημιουργεί -αν μη τι άλλο- επιφυλάξεις μέχρι την ολοκλήρωσή της, αποδεικνύεται η Γρανάδα. Η «σφήνα» της ισπανικής ομάδας (και οι κάτι παραπάνω από… συγγενικές) σχέσεις της με τον ιταλικό σύλλογο έχουν αφαιρέσει τη σιγουριά -αλλά όχι και την αισιοδοξία για θετική απάντησή του στο υπογεγραμμένο συμφωνητικό που έστειλε ήδη η «Ένωση».

Εμπόδιο που δεν χαλάει τη συμφωνία ΑΕΚ και Ουντινέζε για τον Μπέλεκ, αλλά δημιουργεί -αν μη τι άλλο- επιφυλάξεις μέχρι την ολοκλήρωσή της, αποδεικνύεται η Γρανάδα.

Η «σφήνα» της ισπανικής ομάδας (και οι κάτι παραπάνω από… συγγενικές) σχέσεις της με τον ιταλικό σύλλογο έχουν αφαιρέσει τη σιγουριά -αλλά όχι και την αισιοδοξία για θετική απάντησή του στο υπογεγραμμένο συμφωνητικό που έστειλε ήδη η «Ένωση».

Η θετική έκβαση στις διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με την Ουντινέζε επιβεβαιώθηκε -μονόπλευρα τουλάχιστον- τη Δευτέρα. Κι αυτό διότι η «Ένωση» απέστειλε υπογεγραμμένο το έγγραφο της συμφωνίας, που προβλέπει το δανεισμό του Μπέλεκ για την επόμενη χρονιά, με «ενοίκιο» κοντά στις 100.000 ευρώ (και χωρίς τον όρο που προβλέπει πλαφόν συμμετοχών).

Θα ήταν, λοιπόν, σχεδόν βέβαιη πως θα εισπράξει (μέχρι την Τετάρτη) ανάλογη απάντηση από τους Ιταλούς, αν εκείνοι δεν είχαν δεχθεί… στενό μαρκάρισμα εσχάτως από την Γρανάδα για να δανείσουν σ’ αυτή τον παίκτη. Ένα ενδεχόμενο που παραμένει μεν λιγότερο πιθανό από το έρθει ο Μπέλεκ στην ΑΕΚ, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να το απορρίψει για δύο λόγους:

Αφενός, τους δεσμούς… αίματος ανάμεσα σε Ουντινέζε και Γρανάδα (αμφότερες ανήκουν στην οικογένεια Πότζο και πέντε παίκτες της πρώτης αγωνίστηκαν πέρυσι δανεικοί στη δεύτερη) και αφετέρου την ενδεχόμενη προτίμηση που ίσως θα έδειχνε ο Μπέλεκ να αγωνιστεί στην Primera Division.

Παρόλα αυτά, στην ΑΕΚ δεν χάνουν την αισιοδοξία τους για τον δανεισμό του Καμερουνέζου, στηριζόμενοι στη συμφωνία που έχουν φτάσει με την Ουντινέζε -αλλά και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Εφόσον, λοιπόν, οι τελευταίοι εμφανιστούν συνεπείς την Τετάρτη σε αυτή, θεωρούν πως θα είναι σε θέση να ανακοινώσουν και επίσημα τον δανεισμό του για την επόμενη σεζόν.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x