Stoiximan Super League

«Οι Εισαγγελείς έχουν πιο σοβαρά θέμα από τον Κούγια»

Νέα ανακοίνωση κατά του Αλέξη Κούγια εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, με αφορμή της παρουσία του προέδρου της Παναχαϊκής στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου σήμερα. Στο κείμενό της, η θεσσαλική ομάδα τονίζει ότι δεν στρέφεται εναντίον του συλλόγου της αχαϊκής πρωτεύουσας, αλλά μόνο του γνωστού ποινικολόγου.

Νέα ανακοίνωση κατά του Αλέξη Κούγια εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, με αφορμή της παρουσία του προέδρου της Παναχαϊκής στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου σήμερα.

Στο κείμενό της, η θεσσαλική ομάδα τονίζει ότι δεν στρέφεται εναντίον του συλλόγου της αχαϊκής πρωτεύουσας, αλλά μόνο του γνωστού ποινικολόγου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Με τις τελευταίες δηλώσεις του, ο έκπτωτος Αλέξης Κούγιας μας ενημέρωνε ότι σκόπευε να επισκεφθεί τον Εισαγγελέα και τον Αντιεισαγγελέα Αρείου Πάγου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έκπτωτος Αλέξης Κούγιας πέρασε τη Δευτέρα από την Εισαγγελία, αλλά για να πιει καφέ, μια και οι Εισαγγελείς έχουν πολύ πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούν και δεν είναι δυνατόν να σπαταλούν την ώρα τους με έναν πλαστογράφο, μυθομανή, συκοφάντη και έκπτωτο όπως είναι ο Αλέξης Κούγιας.

Υ.Γ.: Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ξεκαθαρίζει ότι δεν στρέφεται κατά της Παναχαϊκής, της οποίας την ιστορία σέβεται, αλλά κατά του έκπτωτου Αλέξη Κούγια, ο οποίος μας έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι αν χρειαστεί τρώει και ξύλο από την γυναίκα του, προκειμένου να βγει στα μεσημεριανά
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x