Stoiximan Super League

Μαδρίδ: «Ίσως έφτασε η ώρα να αγωνιστώ στον ΠΑΟ»

Για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό μίλησε ο Αντρές Μαδρίδ της Μπράγκα, επιβεβαιώνοντας παράλληλα το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού». «Είχα τέλεια συνεργασία και στην Πόρτο και στην Μπράγκα με τον Φερέιρα, τον εκτιμώ πάρα πολύ. Είναι πραγματικός δάσκαλος», είπε μεταξύ άλλων ο Αργεντινός μέσος.

Για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό μίλησε ο Αντρές Μαδρίδ της Μπράγκα, επιβεβαιώνοντας παράλληλα το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού».

«Είχα τέλεια συνεργασία και στην Πόρτο και στην Μπράγκα με τον Φερέιρα, τον εκτιμώ πάρα πολύ. Είναι πραγματικός δάσκαλος», είπε μεταξύ άλλων ο Αργεντινός μέσος.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στην εφημερίδα «πράσινη».

Για το αν είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον του ΠΑΟ:

«Ναι, είμαι ενήμερος για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, από τον μάνατζέρ μου και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό. Άλλα δεν υπάρχει τίποτα το επίσημο ακόμα. Μέχρι στιγμής, άλλωστε, δεσμεύομαι με συμβόλαιο με την Μπράγκα».

Για το αν θα μείνει στην Μπράγκα:

«Όχι, αυτό είναι σίγουρο. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην Αργεντινή για διακοπές και επιστρέψω την 1η Ιουλίου στην Πορτογαλία, για να μιλήσω με την Μπράγκα και να λύσω το συμβόλαιό μου. Δεν πρόκειται να συνεχίσω εκεί. Μετά θα μπορώ να μιλήσω και επίσημα με τις ομάδες που ενδιαφέρονται και φυσικά με τον Παναθηναϊκό».

Για το αν υπάρχουν και άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται:

«Υπάρχουν αρκετές, αλλά τίποτα επίσημο, όπως σας είπαν. Από την Ελλάδα, είναι μόνο ο Παναθηναϊκός».

Για το φλερτ με τον ΠΑΟ και προ 4ετίας:

«Όντως, είχα την ευκαιρία να έρθω στον Παναθηναϊκό και πριν από τέσσερα χρόνια, αλλά η Μπράγκα ζήτησε πολλά χρήματα. Ίσως έφτασε η στιγμή για να παίξω εκεί. Γνωρίζω το ενδιαφέρον του Ζεσουάλδο Φερέιρα και ελπίζω να παίζω και πάλι υπό τις οδηγίες του. Είχαμε τέλεια συνεργασία και στην Μπράγκα και στην Πόρτο και τον εκτιμώ περισσότερο από κάθε άλλον προπονητή. Είναι εξαιρετικός. Πραγματικός δάσκαλος. Βρίσκεται σε μια μεγάλη ομάδα και θα ήταν ό,τι καλύτερο για μένα».

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x