Stoiximan Super League

Δεν θέλει «Μπουμ» η Βόλφσμπουργκ

Πληροφορίες που προέρχονται από Γερμανία, θέλουν να… χαλάει η μεταγραφή του Μπουμσόνγκ στην Βόλφσμπουργκ. Ο Φέλιξ Μάγκατ γύρισε από τις διακοπές του και συναντήθηκε το πρωί της Τετάρτης με τους διοικούντες την ομάδα των «λύκων», δίνοντας τους την μεταγραφική λίστα. Ο τεχνικός της Γερμανικής ομάδας φέρεται να ζήτησε άλλον στόπερ για την οχύρωση των μετόπισθεν απο τους ιθύνοντες της ομάδας.

Πληροφορίες που προέρχονται από Γερμανία, θέλουν να… χαλάει η μεταγραφή του Μπουμσόνγκ στην Βόλφσμπουργκ.

Ο Φέλιξ Μάγκατ γύρισε από τις διακοπές του και συναντήθηκε το πρωί της Τετάρτης με τους διοικούντες την ομάδα των «λύκων», δίνοντας τους την μεταγραφική λίστα.

Ο τεχνικός της Γερμανικής ομάδας φέρεται να ζήτησε άλλον στόπερ για την οχύρωση των μετόπισθεν απο τους ιθύνοντες της ομάδας.

Όπως διατείνονται στην Γερμανία, ο 25χρονος στόπερ της Άιντραχτ Φρακνφούρτης, Μάρκο Ρους, αρέσει περισσότερο στον Μάγκατ. Ενδεχομένως, το περιθώριο εξέλιξης του σκληροτράχηλου αμυντικού και η μεταπωλητική του αξία, να έπαιξαν τον ρόλο τους στην απόφαση αυτή.

Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες αυτές, ο Μπουμσόνγκ θα αναζητήσει άλλη ομάδα και ενδεχομένως άλλη χώρα, αφού και η Κολωνία απέσυρε το ενδιαφέρον της λόγω υψηλών απαιτήσεων του Γάλλου. Περισσότερα για το θέμα και εάν ισχύουν όλα αυτά, θα γίνουν γνωστά κατά τη διάρκεια της ημέρας όταν και θα διαρρεύσουν από περισσότερες πηγές όλα τα ονόματα που ζητάει ο Μάγκατ για το ρόστερ της Βόλφσμπουργκ.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x