Stoiximan Super League

«Αναγκαία θυσία ο Σισέ…»

Για προχωρημένες διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τη Λάτσιο για την πώληση του Τζιμπρίλ Σισέ, γράφουν οι Ιταλοί. «Ξέρουμε πως είναι θυσία για τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν μπορούμε να προχωρήσουμε αν δεν πουλήσουμε τουλάχιστον ένα από τα αστέρια της ομάδας», υποστηρίζει το δημοσίευμα πως είπε ο Δημήτρης Γόντικας, αν και ο ίδιος, διέψευσε το δημοσίευμα, λέγοντας πως δεν έχει μιλήσει με κανέναν δημοσιογράφο για το θέμα του Σισέ.

Για προχωρημένες διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τη Λάτσιο για την πώληση του Τζιμπρίλ Σισέ, γράφουν οι Ιταλοί.

«Ξέρουμε πως είναι θυσία για τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν μπορούμε να προχωρήσουμε αν δεν πουλήσουμε τουλάχιστον ένα από τα αστέρια της ομάδας», υποστηρίζει το δημοσίευμα πως είπε ο Δημήτρης Γόντικας, αν και ο ίδιος, διέψευσε το δημοσίευμα, λέγοντας πως δεν έχει μιλήσει με κανέναν δημοσιογράφο για το θέμα του Σισέ.

Οι υπόλοιπες δηλώσεις που υποστηρίζει το δημοσίευμα ότι έγιναν απο τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής είναι οι εξής:

«Υπάρχουν διαπραγματεύσεις με τη Λάτσιο. Μέχρι τώρα ήταν μυστικές, αλλά είναι ώρα να το παραδεχτούμε. Ξέρουμε πως είναι θυσία για τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν μπορούμε να προχωρήσουμε αν δεν πουλήσουμε τουλάχιστον ένα από τα αστέρια της ομάδας. Χωρίς χρήματα και με την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, είναι μονόδρομος για να κοιτάξουμε στο μέλλον η πώληση ενός σταρ, προκειμένου να αποκτήσουμε στη θέση του έναν ποδοσφαιριστή με προοπτικές που θα επιβαρύνει λιγότερο το μπάτζετ μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x