Stoiximan Super League

«Θέλω να παίξω στην ΑΕΚ, αλλά…»

Εκείνος θέλει αλλά… Ο Μίτσελ εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί και του χρόνου με την ΑΕΚ αλλά ο Ισπανός μέσος δήλωσε στην «Sportday» πως δεν έχει καμία πρόταση στα χέρια του από την Ένωση.

Εκείνος θέλει αλλά… Ο Μίτσελ εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί και του χρόνου με την ΑΕΚ αλλά ο Ισπανός μέσος δήλωσε στην «Sportday» πως δεν έχει καμία πρόταση στα χέρια του από την Ένωση.

Ο Μίτσελ έχει επιστρέψει στην Αγγλία και έχει ξεκινήσει προετοιμασία με την Μπέρμιγχαμ αλλά δεν τον ενθουσιάζει η προοπτική να αγωνιστεί στην Τσάμπιονσιπ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μίτσελ στην «Sportday»:

«Θέλω να παίξω στην ΑΕΚ, αλλά δεν έχω πρόταση. Έχω ξεκινήσει προετοιμασία με την Μπέρμιγχαμ, αλλά ελπίζω να υπάρξει κάποια πρόταση που να ικανοποιεί την ομάδα μου γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν με ενθουσιάζει η προοπτική να αγωνιστώ στη δεύτερη κατηγορία.

Έχω συμβόλαιο όμως και πρέπει να το σεβαστώ. Με έχει ενημερώσει ο μάνατζερ μου για το ενδιαφέρον κάποιων ομάδων, αλλά δεν υπάρχει επίσημη πρόταση. Με έχει πάρει δύο φορές τηλέφωνο ο Μανόλο μετά τη λήξη του πρωταθλήματος για να διαπιστώσει την κατάστασή μου με την Μπέρμινχαμ, πόσα χρήματα ζητάει, αν υπάρχουν άλλες προτάσεις... Μου έχει πει πως θα με ήθελε και του χρόνου στην ΑΕΚ, γιατί ήταν ικανοποιημένος αυτό το εξάμηνο από μένα. Κι εγώ από την πλευρά μου του είπα πως θα ήθελα να συνεχίσω, αλλά δεν εξαρτάται από μένα. Πρέπει να συμφωνήσουν οι δυο σύλλογοι.

Ο Μανόλο πέρα από σπουδαίος προπονητής είναι και ξεχωριστός άνθρωπος και θα ήθελα να συνεργαστώ πάλι μαζί του. Έχω πολύ ωραίες εμπειρίες αυτό το σύντομο διάστημα που ήμουν στην ΑΕΚ. Μακάρι να επιστρέψω, αλλά δεν είναι στο χέρι μου. Χαίρομαι αν με θέλει η ΑΕΚ, περιμένω πρόταση. Αν μία ομάδα θέλει έναν παίκτη προσπαθεί να τον αποκτήσει.

Από μικρός παίζω μπάλα γιατί το διασκεδάζω. Δεν θέλω να είμαι κάπου μόνο για τα λεφτά. Αν δεν είμαι ευτυχισμένος... Και στην Μπέρμινχαμ δεν είμαι. Θέλω να φύγω. Θα έριχνα το κασέ μου για να πάω σε μία ομάδα στην οποία θα αισθάνομαι καλά και ότι με θέλει. Δεν είναι τα χρήματα το πρωταρχικό κριτήριό μου. Υπάρχει ενδιαφέρον από τη Χετάφε, αλλά δεν έχω επίσημη πρόταση».

Για το θέμα επιστροφής του Μίτσελ στην ΑΕΚ τοποθετήθηκε στη «SportDay» και ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή: «Μιλάω κάθε εβδομάδα με τον πρόεδρο της ΑΕΚ, αλλά δεν υπάρχει κάποια σημαντική πρόοδος με την Μπέρμιγχαμ. Δεν έχει προχωρήσει το θέμα»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x