Stoiximan Super League

Πού… ήταν και πού φτάνει η ΑΕΚ!

Την ώρα που προσπαθεί να «απογειωθεί» αγωνιστικά (με τη μεταγραφή του Γκούντγιονσεν) η ΑΕΚ απογειώθηκε νωρίτερα και… κυριολεκτικά! Με χαμόγελα και ευχάριστη διάθεση -παρόλο που ο Χιμένεθ τους έχει προειδοποιήσει ότι θα… υποφέρουν- οι «κιτρινόμαυροι» αναχώρησαν για τη Σλοβενία. Το www.sport-fm.gr σας μεταφέρει (μέσω του Actionimages) εικόνες από το πού… ήταν («Ελ. Βενιζέλος») και το πού φτάνει (στις 21:00 ώρα Ελλάδας) η αποστολή της «Ένωσης» για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

Την ώρα που προσπαθεί να «απογειωθεί» αγωνιστικά (με τη μεταγραφή του Έιντουρ Γκούντγιονσεν) η ΑΕΚ απογειώθηκε νωρίτερα και… κυριολεκτικά!

Με χαμόγελα και ευχάριστη διάθεση -παρόλο που ο Μανόλο Χιμένεθ τους έχει προειδοποιήσει ότι θα… υποφέρουν- οι «κιτρινόμαυροι» αναχώρησαν το μεσημέρι του Σαββάτου για τη Σλοβενία.

Το www.sport-fm.gr σας μεταφέρει (μέσω του Actionimages) εικόνες από το πού… ήταν («Ελ. Βενιζέλος») και το πού φτάνει (στις 21:00 ώρα Ελλάδας) η αποστολή της «Ένωσης» για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της!

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x