Stoiximan Super League

Γιατί Φ-έτση της αρέσει…

…η απόδοσή σου! Μετά από σχεδόν ένα μήνα δοκιμής, ο Ξενοφώντας Φέτσης έπεισε την ΑΕΚ πως αξίζει ν’ αποκτηθεί κι έτσι υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας μαζί της. Επειδή, ωστόσο, το ίδιο φανερή με την καλή ποδοσφαιρική του παιδεία ήταν και η ανάγκη να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, ο 20χρονος χαφ παραχωρήθηκε άμεσα με τη μορφή δανεισμού στον Α.Ο. Γλυφάδας.

…η απόδοσή σου!

Μετά από σχεδόν ένα μήνα δοκιμής, ο Ξενοφώντας Φέτσης έπεισε την ΑΕΚ πως αξίζει ν’ αποκτηθεί κι έτσι υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας μαζί της.

Επειδή, ωστόσο, το ίδιο φανερή με την καλή ποδοσφαιρική του παιδεία ήταν και η ανάγκη να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, ο 20χρονος χαφ παραχωρήθηκε άμεσα με τη μορφή δανεισμού στον Α.Ο. Γλυφάδας.

Εκεί ο πρώην αμυντικός χαφ του Παναθηναϊκού θ' αγωνιστεί μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, επιδιώκοντας να επιβεβαιώσει -και σε επίπεδο αγώνων κανονικής σεζόν- τα ενδιαφέροντα στοιχεία που έδειξε απ' την 1η Αυγούστου στον Μανόλο Χιμένεθ.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ξενοφώντα Φέτση έως τις 30/6/2013 και την συμφωνία με τον ΑΟ Γλυφάδας για την παραχώρησή του ως δανεικού έως τις 30/6/2012».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x