Stoiximan Super League

Δεν… παραιτούνται για Άπια!

Η ΑΕΚ διαψεύδει ότι την απασχολεί, ο ίδιος διαψεύδει ότι βρίσκεται σ’ επαφές μαζί της, αλλά οι συμπατριώτες του… δεν παραιτούνται από τα σενάρια που ντύνουν στα κιτρινόμαυρα τον Στέφεν Άπια. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα που επικαλούνται «πηγές κοντά στον παίκτη» και αναπαράχθηκαν (και) σήμερα σε ΜΜΕ της Γκάνας, στον 31χρονο χαφ έχει προταθεί τριετές συμβόλαιο από την «Ένωση»!

Η ΑΕΚ διαψεύδει ότι την απασχολεί, ο ίδιος διαψεύδει ότι βρίσκεται σ’ επαφές μαζί της, αλλά οι συμπατριώτες του… δεν παραιτούνται από τα σενάρια που ντύνουν στα κιτρινόμαυρα τον Στέφεν Άπια.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα που επικαλούνται «πηγές κοντά στον παίκτη» και αναπαράχθηκαν (και) σήμερα σε ΜΜΕ της Γκάνας, στον 31χρονο χαφ έχει προταθεί τριετές συμβόλαιο από την «Ένωση»!

Αφού τονίζεται, δε πως και ο ίδιος ο Άπια εξεπλάγη απ’ τη συγκεκριμένη πρόταση και σημειώνεται πως «είναι ενθουσιασμένος με την προοπτική ν’ αγωνιστεί στην Ελλάδα», το δημοσίευμα καταλήγει χαρακτηρίζοντας πιθανό το ενδεχόμενο «να μετακινηθεί πολύ σύντομα στην ΑΕΚ».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x