Stoiximan Super League

«Ο Ολυμπιακός ψάχνεται…»

Ομάδα που ακόμη ψάχνεται και έκανε λάθη στο μεταγραφικό σχεδιασμό χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Γρηγόρης Γεωργάτος μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Ο Ολυμπιακός δεν είναι καλά», τόνισε ο παλαίμαχος αριστερός μπακ-χαφ. «Δεν βλέπω κάποιον παίκτη από τους νεοαποκτηθέντες να ξεχωρίζει, πέραν του Αμπντούν», πρόσθεσε. «Η ομάδα δεν χρειαζόταν τόσες μεταγραφές», κατέληξε. Τι είπε για αποψινό ματς με την Άρσεναλ και τους Βαλβέρδε, Κοστάντσο, Φέισα και Μακούν.

Ομάδα που ακόμη ψάχνεται και έκανε λάθη στο μεταγραφικό σχεδιασμό χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Γρηγόρης Γεωργάτος μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Ο Ολυμπιακός δεν είναι καλά», τόνισε ο παλαίμαχος αριστερός μπακ-χαφ. «Δεν βλέπω κάποιον παίκτη από τους νεοαποκτηθέντες να ξεχωρίζει, πέραν του Αμπντούν», πρόσθεσε. «Η ομάδα δεν χρειαζόταν τόσες μεταγραφές», κατέληξε. Τι είπε για αποψινό ματς με την Άρσεναλ και τους Βαλβέρδε, Κοστάντσο, Φέισα και Μακούν.

Αναλυτικά, ο Γρηγόρης Γεωργάτος μίλησε στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας για:

-το πώς περιμένει τον Ολυμπιακό στο αποψινό ματς: «Περιμένω έναν καλύτερο Ολυμπιακό. Η ομάδα θα πρέπει να βρει ρυθμό, μετά από τα παιχνίδια που έδωσε. Πιστεύω πως θα είναι καλύτερη σε σχέση με το ματς με τη Μαρσέιγ. Είναι σημαντικό το παιχνίδι. Θέλει βαθμούς εκτός έδρας μετά την ήττα από τη Μαρσέιγ. Η Άρσεναλ έχει πολλές απουσίες και θα πρέπει ο Ολυμπιακός να το εκμεταλλευτεί αυτό. Αν κερδίσει, βελτιώνει την ψυχολογία του και διώχνει τη μουρμούρα. Λογικά, αφού είδαμε τον Ολυμπιακό να μένει πίσω με τη Μαρσέιγ, θα το δούμε και σήμερα. Ο Βαλβέρδε δείχνει να τον φοβάται τον Ολυμπιακό στο εξωτερικό. Νομίζω πως θα ξεκινήσει κλειστά και στην πορεία θα δει πώς θα του βγει το παιχνίδι. Εξαρτάται πώς θα πάει το ματς και για την Άρσεναλ».

-τα κίνητρα των παικτών του Ολυμπιακού: «Κάθε ποδοσφαιριστής όταν παίζει σε ένα τόσο ωραίο γήπεδο, απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα και σε μία διοργάνωση σαν το Champions League, έχει ένα κίνητρο παραπάνω και δίνει κάτι περισσότερα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια».

-όσα ανέφερε ο «κατάσκοπος» της Άρσεναλ μιλώντας για ομάδα χωρίς πλάνο: «Έχει απόλυτο δίκιο. Στην Ευρώπη οι άνθρωποι δεν το λένε υποτιμητικά. Είδε πέντε πράγματα και τα ανέλυσε. Με όλα αυτά που είπε, εγώ συμφωνώ απόλυτα. Δεν είναι έλλειψη ρυθμού η αιτία. Ο ρυθμός βγαίνει στα τρεξίματα και ο Ολυμπιακός δεν τα έχει. Όμως γενικότερα, ο Ολυμπιακός ακόμη ψάχνεται. Έφυγε ο Ριέρα, αλλάξανε κάποιες παίκτες, η ομάδα έκανε πολλές μεταγραφές και κάποιοι δεν έχουν βρει ακόμη τον καλό τους εαυτό, είναι ντεφορμέ… Αυτά δείχνουν πως ο Ολυμπιακός δεν είναι καλά».

-τον Ερνέστο Βαλβέρδε και αν μπορεί να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας: «Για τον Βαλβέρδε η γνώμη που έχω είναι πως δεν είναι ο τοπ προπονητής, αλλά ένας καλός προπονητής. Δεν ξέρω κατά πόσο θέλει να μείνει, αν θέλει να δουλέψει ή οτιδήποτε άλλο. Από τη στιγμή που δεν είμαι στην ομάδα, δεν μπορώ να ξέρω. Πιστεύω πως θα βελτιώσει κάποια πράγματα, αλλά θα εξαρτηθεί και από τα αποτελέσματα».

-το μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού: «Αν μιλήσω καφενειακά θα πω κάποια πράγματα άσχημα. Δεν βλέπω κάποιον ποδοσφαιριστή που μπορεί να ξεχωρίσει ιδιαίτερα. Έγιναν πολλές μεταγραφές και πιστεύω πως η ομάδα δεν χρειαζόταν τόσο πολλές. Πιστεύω πως ο σχεδιασμός ήταν λίγο λάθος. Ίσως φοβήθηκαν το Champions League και τα πολλά δύσκολα παιχνίδια που έχει το πρόγραμμα».

-τον Τζαμέλ Αμπντούν: «Τον ξεχωρίζω από όλους τους νέους παίκτες. Δεν είναι το μεγάλο όνομα, αλλά δείχνει πως θέλει να αποδείξει πράγματα. Οι άλλοι παίκτες μπορεί να είναι καλοί, αλλά δεν το έχουν δείξει καθόλου».

-τον Λιούμπομιρ Φέισα: «Ο Φέισα μού άρεσε στην αρχή, αλλά μετά τραυματίστηκε. Πώς να ξαναβρείς ρυθμό, όταν παίζεις μία φορά και μετά χτυπάς και μένεις εκτός 30 μέρες;».

-τον Ζαν Μακούν: «Δεν φαίνεται έτοιμος. Δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του. Έχει να παίξει ενάμιση χρόνο. Από ό,τι διαβάζω, του αρέσει η Ελλάδα και ίσως αυτό τον βοηθήσει. Μέχρι στιγμής πάντως, από πλευράς φυσικής κατάστασης και μυαλού δεν έχει βοηθήσει την ομάδα. Είναι στο χέρι κάθε παίκτη να μπορέσει να ξαναβρεί τον καλό του εαυτό. Άλλοι το καταφέρνουν, άλλοι όχι».

-τον Φράνκο Κοστάντσο: «Έχουμε καλύτερο; Εγώ αυτό θα πω… Θα μου πεις αυτόν διαλέξαμε. Άρα μιλάμε για λάθος στο σχεδιασμό. Ίσως ο Κοστάντσο κάνει για πιο ήρεμες ομάδες, με λιγότερη πίεση. Δεν είναι κακός, αλλά είναι πολύ δύσκολο, όταν ο κόσμος έχει αρνητική προδιάθεση απέναντί σου, να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του. Θέλει κότσια για να γυρίσεις το κλίμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x