Stoiximan Super League

Επικίνδυνο… παζάρι με Γκέντσογλου!

Στάση που μπορεί να έχει αποτέλεσμα αντίθετο του επιδιωκόμενου κράτησε απέναντι στον Σάββα Γκέντσογλου η ΑΕΚ. Στο ραντεβού με τον μάνατζερ του παίκτη, ο Σταύρος Αδαμίδης ζήτησε να χαριστεί στην «Ένωση» μεγαλύτερο μέρος των οφειλομένων απ’ αυτό που προτείνει η πλευρά του παίκτη, με την άρνηση της τελευταίας ν’ αφήνει ανοικτό ακόμα και το ενδεχόμενο προσφυγής.

Στάση που μπορεί να έχει αποτέλεσμα αντίθετο του επιδιωκόμενου κράτησε απέναντι στον Σάββα Γκέντσογλου η ΑΕΚ.

Στο ραντεβού με τον μάνατζερ του παίκτη, ο Σταύρος Αδαμίδης ζήτησε να χαριστεί στην «Ένωση» μεγαλύτερο μέρος των οφειλομένων απ’ αυτό που προτείνει η πλευρά του παίκτη, με την άρνηση της τελευταίας ν’ αφήνει ανοικτό ακόμα και το ενδεχόμενο προσφυγής.

Στη λήξη της διορίας των πέντε ημερών που είχε δώσει η ΑΕΚ στον Γκέντσογλου για να φέρει πρόταση (κι αφού όπως είναι λογικό, δεν έφτασε καμία τέτοια για έναν παίκτη που μπορεί ανά πάσα στιγμή να μείνει ελεύθερος), η συζήτηση των δυο πλευρών επικεντρώθηκε στο πόσα από τα 280.000 ευρώ που του οφείλονται θα χαρίσει, ώστε να λυθεί από τώρα το συμβόλαιό του.

Ο μάνατζερ, λοιπόν, πρότεινε να χαριστούν 80.000, ωστόσο η αντιπρόταση του Σταύρου Αδαμίδη να παραιτηθεί περίπου από τα μισά οφειλόμενα (140.000 ευρώ) επέφερε αγεφύρωτη διαφωνία -τουλάχιστον για τη Δευτέρα. Έκανε, έτσι, πιθανό το ενδεχόμενο -αν η ΑΕΚ επιμείνει- ο Γκέντσογλου να κάνει προσφυγή και η «Ένωση» όχι μόνο να μη γλιτώσει τις 80.000 ευρώ, αλλά να κληθεί να πληρώσει όλα τα οφειλόμενα συν το υπόλοιπο του συμβολαίου του.

Με δεδομένο, λοιπόν, ότι ο Σταύρος Αδαμίδης γνωρίζει ότι δεν είναι σε πλεονεκτική θέση στη συγκεκριμένη διαπραγμάτευση, στη νέα συνάντηση των δυο πλευρών την Τρίτη ελπίζεται να υπάρξει πιο διαλλακτική στάση από αμφότερες ώστε ο Γκέντσογλου ν’ αποχωρήσει όσο πιο «αναίμακτα» γίνεται από το σύλλογο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x