Stoiximan Super League

Βλάχος: «Πάγωσε μετά τα Χριστούγεννα»

Αν και μέχρι σήμερα κάποιοι από την ΑΕΚ αφήνουν ένα κλίμα αισιοδοξίας να περάσει προς τα έξω σχετικά με την κατάληξη του ενδιαφέροντος από άραβα επενδυτή για την ομάδα, ο εκπρόσωπος του, Γιάννης Βλάχος έχει άλλη άποψη. Μιλώντας στη Sportday έκανε λόγο για πάγωμα στις εξελίξεις.

Αν και μέχρι σήμερα κάποιοι από την ΑΕΚ αφήνουν ένα κλίμα αισιοδοξίας να περάσει προς τα έξω σχετικά με την κατάληξη του ενδιαφέροντος από άραβα επενδυτή για την ομάδα, ο εκπρόσωπος του, Γιάννης Βλάχος έχει άλλη άποψη.

Μιλώντας στη Sportday έκανε λόγο για πάγωμα στις εξελίξεις.

«Αυτήν τη στιγμή υπάρχει μια νηνεμία, μια παγωμάρα», τόνισε στην Sportday και συνέχισε: «Η τελευταία επαφή που είχα ήταν όταν πριν τα Χριστούγεννα ο εντολέας μου είχε ζητήσει μια ανάλυση για την ΑΕΚ μέσω μια ιταλικής εταιρείας. Μετά το θέμα άρχισε να παγώνει. Εγώ δεν είχα κάποια άλλη συγκεκριμένη εντολή. Βέβαια, ο κ. Αδαμίδης έχει κι άλλους διαύλους επικοινωνίας με τον επενδυτή».

Ο Γιάννης Βλάχος διέψευσε τα σενάρια που τον ήθελαν να λειτουργεί για λογαριασμό του Πέτρου Παππά και όχι για κάποιον Άραβα επενδυτή, λέγοντας: «Είναι τελείως ψευδή τα δημοσιεύματα και τα διαψεύδω κατηγορηματικά».

Τέλος, για την πρόθεση του Αδαμίδη να δημοσιοποιήσει την ταυτότητα του επενδυτή, ο κ.Βλάχος είπε: «Είναι θέμα του κ. Αδαμίδη, αν θέλει να πει το όνομα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x