Stoiximan Super League

Μένει στην ΑΕΚ ο Λεονάρντο!

Οριστικά «κιτρινόμαυρος» παραμένει ο Λεονάρντο. Μετά τη νέα συνάντηση που είχε με τον Βραζιλιάνο και τον μάνατζέρ του, ο πρόεδρος της ΑΕΚ ξεκαθάρισε πως οι διαπραγματεύσεις ολοκληρώθηκαν θετικά και ο παίκτης θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της ομάδας. Λαμβάνοντας προφανώς τις εγγυήσεις που ζήτησε για την καταβολή των δεδουλευμένων, ο Λεονάρντο (καθησυχάζεται από την ΠΑΕ ότι) θα αποσύρει την προσφυγή και θα μείνει τελικά στην «Ένωση».

Οριστικά «κιτρινόμαυρος» παραμένει ο Λεονάρντο.

Μετά τη νέα συνάντηση που είχε με τον Βραζιλιάνο και τον μάνατζέρ του, ο πρόεδρος της ΑΕΚ ξεκαθάρισε πως οι διαπραγματεύσεις ολοκληρώθηκαν θετικά και ο παίκτης θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της ομάδας.

Λαμβάνοντας προφανώς τις εγγυήσεις που ζήτησε για την καταβολή των δεδουλευμένων, ο Λεονάρντο (καθησυχάζεται από την ΠΑΕ ότι) θα αποσύρει την προσφυγή και θα μείνει τελικά στην «Ένωση».

Ο Σταύρος Αδαμίδης είχε προϊδεάσει για ανατροπή του σκηνικού από το βράδυ της Δευτέρας, όταν σε δηλώσεις του (μετά από μεταμεσονύχτιο ραντεβού με τον Γιάννη Καινούριο) εμφανίστηκε βέβαιος για την παραμονή του Λεονάρντο.

Αφού, λοιπόν, συναντήθηκε ξανά -μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης- με τον Βραζιλιάνο και τον μάνατζερ του, ο πρόεδρος της ΑΕΚ μίλησε ξανά για αίσια κατάληξη της υπόθεσης, δηλώνοντας λιτά στο aek365.gr πως «ο Λεονάρντο θα μείνει στην ΑΕΚ». Διαρρέεται, δε, ότι το θέμα θα κλείσει και τυπικά την Τετάρτη, με τον Βραζιλιάνο να αποσύρει την προσφυγή του.

Κάπως έτσι (και αφού προφανώς παρείχε στον Λεονάρντο τις εγγυήσεις που ζήτησε για καταβολή των δεδουλευμένων του στις ημερομηνίες του προτεινόμενου διακανονισμού), η ΠΑΕ δεν δείχνει να αποφεύγει απλά την απώλεια του σημαντικότερου ίσως περιουσιακού της στοιχείου. Αλλά και της ανεξέλεγκτης κατακραυγής που θα ακολουθούσε αν αυτό κατέληγε… παρέα του Τζεμπούρ στον Ολυμπιακό.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x