Stoiximan Super League

Θέλει να φύγει ο Κάλα!

Το σημερινό σήριαλ για την ΑΕΚ είναι η… παραμονή του Κάλα! Μετά από αυτό των Λεονάρντο και Καράμπελα, το οποίο ακόμη δεν έχει λήξει, ο Ισπανός μέσος ζήτησε και θα έχει συνάντηση με τον Σταύρο Αδαμίδη διότι θέλει να αποχωρήσει από την Ένωση και να επιστρέψει στη χώρα του… Στο μεταξύ μετά την προπόνηση .

Το σημερινό σήριαλ για την ΑΕΚ είναι η… παραμονή του Κάλα!

Μετά από αυτό των Λεονάρντο και Καράμπελα, το οποίο ακόμη δεν έχει λήξει, ο Ισπανός μέσος ζήτησε και θα έχει συνάντηση με τον Σταύρο Αδαμίδη διότι θέλει να αποχωρήσει από την Ένωση και να επιστρέψει στη χώρα του…

Σε συνομιλίες που είχαν οι συμπαίκτες του τις προηγούμενες με τον Ισπανό, αυτός τους εξέφραζε την επιθυμία να φύγει από την ομάδα. Κάτι τέτοιο σήμερα επισημοποιήθηκε.

Έδωσε το «παρών» στην προπόνηση, χωρίς να γυμναστεί (έκανε θεραπεία). Σε κάποιο σημείο της ζήτησε να έχει μια συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας, κάτι που τελικά τακτοποιήθηκε. Ήδη είχε μια ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Άρναρ Γκρέταρσον αλλά οι προθέσεις του θα ξεκαθαρίσουν στο τετ-α-τετ που θα έχει με τον Σταύρο Αδαμίδη.

Εκτιμάται ότι ο Κάλα θέλει να επιστρέψει στην Ισπανία και πιθανότατα στη Σαραγόσα, στην οποίο προπονητής είναι ο Μανόλο Χιμένεθ. Βέβαια, υπάρχει μια μεγάλη διαφορά σε σχέση με τις υποθέσεις των Λεονάρντο και Καράμπελα. Ο Κάλα δεν μπορεί να καταθέσει προσφυγή, αλλά μπορεί να φύγει μόνο με τη σύμφωνη γνώμη της Ένωσης.

Το μεγάλο ερώτημα είναι βέβαια, εάν η Ένωση θα θέλει να έχει στις τάξεις της έναν παίκτη ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν επιθυμεί να είναι μέλος της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x