Stoiximan Super League

Μόνο ο Βρύζας δείχνει να μπορεί…

Μία νέα εποχή άρχισε στον ΠΑΟΚ από χθες το μεσημέρι, όταν και έγινε γνωστή η παραίτηση του Θοδωρή Ζαγοράκη από τη διοίκηση του συλλόγου. Οι τύχες του «Δικεφάλου του Βορρά» βρίσκονται πλέον στα χέρια του Ζήση Βρύζα, ο οποίος διαδέχθηκε τον μέχρι πρότινος πρόεδρο της ΠΑΕ. Ο Βρύζας πιέστηκε από τον Κατσαρή και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. να αναλάβει εκείνος στις δύσκολες υποχρεώσεις που υπάρχουν για την ομάδα, ιδιαίτερα για το ζήτημα της αδειοδότησης λόγω του Financial Fair Play της UEFA.

Μία νέα εποχή άρχισε στον ΠΑΟΚ από χθες το μεσημέρι, όταν και έγινε γνωστή η παραίτηση του Θοδωρή Ζαγοράκη από τη διοίκηση του συλλόγου. Οι τύχες του «Δικεφάλου του Βορρά» βρίσκονται πλέον στα χέρια του Ζήση Βρύζα, ο οποίος διαδέχθηκε τον μέχρι πρότινος πρόεδρο της ΠΑΕ.

Ο Βρύζας πιέστηκε από τον Θανάση Κατσαρή και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να αναλάβει εκείνος στις δύσκολες υποχρεώσεις που υπάρχουν για την ομάδα, ιδιαίτερα για το ζήτημα της αδειοδότησης λόγω του Financial Fair Play της UEFA.

Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα προσπαθήσουν μέσω του πρωταθλήματος να πάρουν ένα «εισιτήριο» για την προκριματική φάση του Europa League. Την ίδια ώρα, όμως, θέλουν να συνεχίσουν την καλή τους πορεία στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της UEFA, έχοντας μεγαλύτερα έσοδα για τα ταμεία της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Το επόμενο διάστημα θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμο για τον ΠΑΟΚ και για αυτό τον λόγο επιλέχθηκε ο Βρύζας, ο οποίος εκτιμάται ότι είναι άξιος διάδοχος του Ζαγοράκη και θα μπορέσει να συνεχίσει το σημαντικό έργο του.

Μπόλονι: «Να φανούμε δυνατοί»

Προσπάθεια να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας κατέβαλε ο Λάζλο Μπόλονι κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης. «Ημασταν άτυχοι στην τελευταία φάση του αγώνα», είπε αρχικά ο Ρουμάνος τεχνικός και συνέχισε: «Πρέπει να ξεπεράσουμε άμεσα τον αποκλεισμό. Να φανούμε δυνατοί».

Την ίδια ώρα, τα αγωνιστικά προβλήματα για τον 59χρονο προπονητή είναι αρκετά, αφού το τελευταίο θύμα είναι ο Γιώργος Φωτάκης. Ο διεθνής χαφ αισθάνεται ενοχλήσεις στο ισχιακό νεύρο και χθες ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας και θα προσπαθήσει να προλάβει το κυριακάτικο (19:30) παιχνίδι με την ΑΕΚ. Από την πλευρά του, ο Έτο θα απουσιάσει σίγουρα από το ντέρμπι με την «Ένωση», αφού έχει υποστεί θλάση.

Ο Ιβιτς δεν προπονήθηκε εξαιτίας ενός χτυπήματος που δέχθηκε στον δικέφαλο στον προχθεσινό αγώνα και είναι αμφίβολος. Ο Σταφυλίδης ακολούθησε προληπτικά ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στο πέλμα, όπως και ο Παπάζογλου. Τέλος, δεν έχει ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Γιώργου Γεωργιάδη, αν και τις τελευταίες ημέρες προπονείται κανονικά με τους συμπαίκτες τους και παρουσιάζεται έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x