Stoiximan Super League

Συνάντηση Ντέμη-Δημητρέλου

Σε έμπρακτες αποδείξεις της πρόθεσης από τον Θωμά Μαύρο και το επιτελείο του, ο πρώην πρόεδρος προγραμμάτισε συνάντηση με τον Ανδρέα Δημητρέλο, προκειμένου να συντονίσουν τις κινήσεις τους για το θέμα της Εφορίας.

Σε έμπρακτες αποδείξεις της πρόθεσης να βοηθήσει την ΑΕΚ ανεξαρτήτως του αν ο ίδιος θα βρίσκεται στη διοίκηση προχωρά ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Στο περιθώριο του σχεδιασμού που ήδη ξεκίνησε από τον Θωμά Μαύρο και το επιτελείο του, ο πρώην πρόεδρος προγραμμάτισε συνάντηση με τον Ανδρέα Δημητρέλο, προκειμένου να συντονίσουν τις κινήσεις τους για τις επαφές με την Εφορία.

Εξάλλου, όπως γίνεται ξεκάθαρο από την πλευρά του Νικολαΐδη, το γεγονός πως δεν θα συμμετάσχει με οποιοδήποτε ρόλο στην πρωτοβουλία Μαύρου, δεν σημαίνει πως δεν θα βοηθήσει την ΑΕΚ να επιβιώσει.

Κι επειδή πρώτη και κύρια προϋπόθεση για να συμβεί αυτό είναι η καταβολή της δόσης για το άρθρο 44 και η διευθέτηση των υπόλοιπων οφειλών προς την Εφορία, γι’ αυτά ακριβώς τα ζητήματα θέλησε να συναντηθεί με τον Ανδρέα Δημητρέλο.

Αφενός για να τον ενημερώσει σχετικά με την πρόοδο των επαφών του με πολιτικά στελέχη στο θέμα των οφειλών προς την Εφορία. Αλλά και για να συμφωνηθούν οι ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν από ‘δω και μπρος προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της επαναρύθμισης (σε περισσότερες από 100 δόσεις) που θα επιτρέψει στην ΠΑΕ να ανασάνει.

Εξάλλου η συγκεκριμένη δεν είναι η μόνη βοήθεια που έχει κατά νου να προσφέρει ο Νικολαΐδης στην ΠΑΕ. Κι αυτό διότι κατέστησε σαφή στον Δημητρέλο την πρόθεσή του να ενεργοποιηθεί ξανά στην ανεύρεση τουλάχιστον δανεισμού με ευνοϊκούς όρους, σε περίπτωση που δεν συγκεντρωθεί το ποσό του 1,25 εκατ. ευρώ που απαιτείται για το άρθρο 44 ως τις 7 Ιουλίου.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x