Stoiximan Super League

Οι επόμενες 48 ώρες

Σε αγώνα δρόμου για την έκδοση φορολογικής ενημερότητας ώστε να εξασφαλιστεί η παρουσία της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, έχει επιδοθεί ο Ανδρέας Δημητρέλος. Κρίσιμες οι επόμενες 48 ώρες, ξεκίνησε μετά τις 10:30 η Γενική Συνέλευση παρόντος του Θωμά Μαύρου. Τρίτο φιλικό επί αγγλικού εδάσφους κόντρα στη Ρέξαμ (14:00, Novasports 1).

Σε αγώνα δρόμου για την έκδοση φορολογικής ενημερότητας ώστε να εξασφαλιστεί η παρουσία της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, έχει επιδοθεί ο Ανδρέας Δημητρέλος.

Κρίσιμες οι επόμενες 48 ώρες, ξεκίνησε μετά τις 10:30 η Γενική Συνέλευση παρόντος του Θωμά Μαύρου.

Βέβαια στην «Ένωση», το θέμα είναι πως τρέχουν παράλληλα πολλά καυτά ζητήματα, με αποτέλεσμα ακόμη και οι οπαδοί της να δυσκολεύονται να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα.

Στο σημείο που βρίσκεται όμως ο σύλλογος, για τους περισσότερους δεν προέχει ούτε η προσπάθεια του Βαγγέλη Βλάχου με τα πιτσιρίκια του ώστε να παρουσιάσει ένα αξιόμαχο σύνολο, ούτε οι διοικητικές εξελίξεις με τις πρωτοβουλίες του Θωμά Μαύρου και τα αποτελέσματα που αυτές έχουν, είτε πρόκειται για κόντρες που προκύπτουν, είτε για τοποθετήσεις όπως εκείνη του Ντέμη Νικολαΐδη που επιτρέπουν αισιοδοξία.

Η απόλυτη προτεραιότητα είναι η εξασφάλιση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού του «OK» για τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα και είναι λογικό η προσπάθεια του κ. Δημητρέλου να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Οι «κιτρινόμαυροι» στηρίζουν πολλά στο να προλάβει να κατατεθεί στη Βουλή –πριν κλείσει τη Δευτέρα μέχρι τις 21 Αυγούστου- τροπολογία η οποία θα προβλέπει την έκδοση προσωρινής φορολογικούς ενημερότητας για τις ομάδες που αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα οικονομικής φύσης, καταβάλλοντας βέβαια ένα διόλου ευκαταφρόνητο πόσο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x