Stoiximan Super League

Κωνσταντόπουλος: «Δεν το βάζω στα πόδια»

Ξεχωριστό ρόλο στη φετινή ΑΕΚ έχει πλέον ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, αφού από τη μία οφείλει να υπερασπίζεται τα δίχτυα της ομάδας του και παράλληλα να βοηθά τα πολλά νέα παιδιά που απαρτίζουν το ρόστερ. Σε συνέντευξή του ο έμπειρος τερματοφύλακας τόνισε πως δεν είναι από τους τύπους που το βάζουν στα πόδια όταν έρχονται τα δύσκολα και μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται στην «Ένωση».

Ξεχωριστό ρόλο στη φετινή ΑΕΚ έχει πλέον ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, αφού από τη μία οφείλει να υπερασπίζεται τα δίχτυα της ομάδας του και παράλληλα να βοηθά τα πολλά νέα παιδιά που απαρτίζουν το ρόστερ.

Σε συνέντευξή του ο έμπειρος τερματοφύλακας τόνισε πως δεν είναι από τους τύπους που το βάζουν στα πόδια όταν έρχονται τα δύσκολα και μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται στην «Ένωση».

Διαβάστε αποσπάσματα από όσα είπε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος στο «Goal»:

«Δεν το βάζω στα πόδια. Προσπαθώ να πάρω και να δώσω ό,τι μπορώ σε όποια ομάδα κι αν είμαι. Η ομάδα θα βγει από το αδιέξοδο. Έτσι δείχνουν τα πράγματα κι έτσι ελπίζουμε. Και δεν θα ήθελα να είμαι εγώ αυτός που θα έφερνε την ομάδα σε δύσκολη θέση».

Το ποδοσφαιρικό κομμάτι δεν με φοβίζει. Παντού γίνεται ανανέωση. Πολλές ομάδες το έχουν κάνει με επιτυχία έχοντας στραφεί στις ακαδημίες. Αλλά αγχώνεσαι αν δεν ξέρεις το αν θα υπάρχει ομάδα σε ένα μήνα. Διότι αυτό δεν εξαρτάται από εμάς. Καλό είναι να μην συμβαίνουν αυτά σε μεγάλες ομάδες, όταν όμως συμβούν, πρέπει να ανταποκρίνεσαι.

Είναι λογικό να χρειάζεται να βοηθήσεις τα νέα παιδιά. Έτσι είναι ο κύκλος. Είναι πρόκληση για μένα, αφού είναι παιδιά που δεν έχουν ξανακάνει προετοιμασία σε αυτό το επίπεδο… Είναι στο χέρι τους το αν θα πετύχουν ή όχι. Είναι καλά παιδιά που έχουν αρχίσει να πατάνε στα πόδια τους… Έχουν δείξει πως έχουν διάθεση και θέληση
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x