Stoiximan Super League

Ελευθεράκης ο… πυροσβέστης

Οι κακές εμφανίσεις έφεραν κακά αποτελέσματα και ο Παναθηναϊκός έμεινε 7 βαθμούς από την κορυφή, με το κλίμα στα αποδυτήρια να χαλάει. Κάτι, που φάνηκε και από τον τσακωμό Μπουμσόνγκ-Χριστοδουλόπουλου. Με τον Κώστα Ελευθεράκη να αναλαμβάνει ρόλο… πυροσβέστη, σβήνοντας προληπτικά ότι «φωτιά» πάει να δημιουργηθεί μελλοντικά, μιλώντας στους έμπειρους παίκτες και εξηγώντας τους κάποια πράγματα για την καλύτερη λειτουργία των αποδυτηρίων και ενθαρρύνοντας τους παράλληλα για την συνέχεια.

Οι κακές εμφανίσεις έφεραν κακά αποτελέσματα και ο Παναθηναϊκός έμεινε 7 βαθμούς από την κορυφή, με το κλίμα στα αποδυτήρια να χαλάει.

Κάτι, που φάνηκε και από τον τσακωμό Μπουμσόνγκ-Χριστοδουλόπουλου.

Με τον Κώστα Ελευθεράκη να αναλαμβάνει ρόλο… πυροσβέστη, σβήνοντας προληπτικά ότι «φωτιά» πάει να δημιουργηθεί μελλοντικά, μιλώντας στους έμπειρους παίκτες και εξηγώντας τους κάποια πράγματα για την καλύτερη λειτουργία των αποδυτηρίων και ενθαρρύνοντας τους παράλληλα για την συνέχεια.

Ο τεχνικός σύμβουλος του Παναθηναϊκού είχε καταρχάς συνομιλίες με τους Μπουμσόνγκ, Κατσουράνη και Βύντρα που είναι οι πιο έμπειροι παίκτες, ζητώντας τους να βοηθήσουν τις προσπάθειες του προπονητή τους. Οι συνθήκες πίεσης άλλωστε είναι πιο γνώριμες σε αυτούς απ’ ότι σε νεαρότερους ποδοσφαιριστές και το κλίμα πρέπει να αντιστραφεί το συντομότερο δυνατό, ειδάλλως το «τριφύλλι» κινδυνεύει να χάσει τα… αυγά και τα πασχάλια.

Κατόπιν, ο τεχνικός σύμβουλος του Παναθηναϊκού είχε συνομιλία και με τους πιο νέους ποδοσφαιριστές της ομάδας εκφράζοντάς τους την εμπιστοσύνη όλων στο πρόσωπό τους. Ταυτόχρονα, ανέλυσε θέματα συμπεριφοράς και ζήτησε την στήριξη όλων στον προπονητή τους διότι έχει διακρίνει ότι ο Φερέιρα έχει αγχωθεί αρκετά με το τι θα γίνει στην ομάδα.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x