Stoiximan Super League

Ψάχνοντας την… κορυφή

Επιστροφή στο 4-3-3 και ενδεχομένως στο σύστημα χωρίς φορ από τον Φερέιρα για το ματς με την Μάριμπορ. Ο Πορτογάλος προβληματίζεται μόνο για την θέση του ποδοσφαιριστή που θα παραταχθεί στην κορυφή της επίθεσης και έχει αποφασίσει για τους υπόλοιπους δέκα. «Βιντεοθεραπεία» έκαναν οι «πράσινοι» που παρακολούθησαν μαζί με τον προπονητή τους, τους Σλοβένους, αναλύοντας το παιχνίδι των αντιπάλων τους.

Επιστροφή στο 4-3-3 και ενδεχομένως στο σύστημα χωρίς φορ από τον Φερέιρα για το ματς με την Μάριμπορ.

Ο Πορτογάλος προβληματίζεται μόνο για την θέση του ποδοσφαιριστή που θα παραταχθεί στην κορυφή της επίθεσης και έχει αποφασίσει για τους υπόλοιπους δέκα.

«Βιντεοθεραπεία» έκαναν οι «πράσινοι» που παρακολούθησαν μαζί με τον προπονητή τους, τους Σλοβένους, αναλύοντας το παιχνίδι των αντιπάλων τους.

Ο Καρνέζης θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια αφού είναι σταθερότατος. Στην άμυνα, οι Μπουμσόνγκ-Βελάσκες θα επιστρέψουν στο κέντρο της. Δεξιά θα αγωνιστεί ο Βύντρα και αριστερά ο Σπυρόπουλος. Στο κέντρο, ο αμυντικός μέσος θα είναι ο Βιτόλο και μπροστά του, οι δύο εσωτερικοί μέσοι θα είναι οι Ζέκα (αριστερά) και Κατσουράνης (δεξιά). Στην επίθεση, οι Σισοκό-Κουίνσι θα αλλάζουν πλευρές μονίμως και ο Φορναρόλι με τον Χριστοδουλόπουλο «μάχονται» για την θέση του κυνηγού.

Όποιοι και να αγωνιστούν στην Σλοβενία πάντως, ξέρουν από τώρα τι πρέπει να κάνουν, αφού στην προπόνηση της Τρίτης ο Φερέιρα ανέλυσε μέσω βίντεο την Μάριμπορ. Έδειξε τα τρωτά της σημεία και επισήμανε την προσοχή των «πράσινων» στις στημένες φάσεις και στην μεσοεπιθετική γραμμή με τους γρήγορους ακραίους παίκτες των Σλοβένων.

Επιθετικά, ο Πορτογάλος έδινε οδηγίες στον Μπουμσόνγκ να ανεβάζει ψηλά την άμυνα για να είναι κοντά οι γραμμές ώστε να μπορεί ο Παναθηναϊκός είτε να διατηρεί την κατοχή και να μην δίνει την ευκαιρία στους αντιπάλους του να επιτεθούν, είτε να παγώνει το ματς όποτε χρειάζεται. Απλά με αυτό τον τρόπο, είναι επικίνδυνες οι βαθιές μπαλιές στην πλάτη, θέμα που δεν τα πάει καλά η άμυνα του «τριφυλλιού» και ο Φερέιρα φώναζε για τις σωστές τοποθετήσεις.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x