Stoiximan Super League

Άκρως οικογενειακή ΑΕΚ

Αν ένα πρόβλημα έχει δείξει πως… δεν απασχολεί την ΑΕΚ ως τώρα είναι το καλό κλίμα στ’ αποδυτήρια. Είναι πάντα όμορφα όμως όταν κάθεσαι στο τραπέζι ως οικογένεια. Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα λοιπόν -από τους παίκτες και τη διοίκηση, έως το προπονητικό και το ιατρικό τιμ- έδωσε το «παρών» στο κάλεσμα του Θωμά Μαύρου κι επιβεβαίωσε το κλίμα υγείας που εκπέμπει φέτος η «Ένωση».

Αν ένα πρόβλημα έχει δείξει πως… δεν απασχολεί την ΑΕΚ ως τώρα είναι το καλό κλίμα στ’ αποδυτήρια.

Είναι πάντα όμορφα όμως όταν κάθεσαι στο τραπέζι ως οικογένεια.

Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα λοιπόν -από τους παίκτες και τη διοίκηση, έως το προπονητικό και το ιατρικό τιμ- έδωσε το «παρών» στο κάλεσμα του Θωμά Μαύρου κι επιβεβαίωσε το κλίμα υγείας που εκπέμπει φέτος η «Ένωση».

Από το μαγαζί του Θωμά Μαύρου δεν απουσίαζε σχεδόν κανείς.

Πέρα από τους παίκτες λοιπόν, τον Βαγγέλη Βλάχο και τους συνεργάτες του (Κωτσοβό, Παπαδόπουλο και Πήδουλα) και το ιατρικό επιτελείο (εκτός του Νίκου Πανταζή), στον Άλιμο βρέθηκαν τόσο οι Χρήστος Κωστής και Βασίλης Τσιάρτας, όσο και οι Ανδρέας Δημητρέλος και Ηλίας Μπόβαλης.

Πρόσωπο της βραδιάς φυσικά ήταν ο πρόεδρος της ΑΕΚ, ο οποίος (ως οικοδεσπότης κιόλας) καλωσόρισε άπαντες. Δεν παρέλειψε, δε, στη συνέχεια -πριν κατευθυνθεί στο τραπέζι της διοίκησης- να καθίσει με τους παίκτες, να συνομιλήσει σε εγκάρδιο τόνο μαζί τους και να κάνει πρόποση στην πρώτη νίκη της χρονιάς, που τόνισε ότι πρέπει να έρθει την Κυριακή με τον ΟΦΗ.

Οι «κιτρινόμαυροι» από την πλευρά τους διατήρησαν το εξαιρετικά χαμηλό προφίλ τους (τόσο χαμηλό που ενίοτε εκνευρίζει τον Βαγγέλη Βλάχο στις προπονήσεις). Aφού παρακολούθησαν λοιπόν μέρη των αγώνων του Europa League, έφαγαν και με τη γενικότερη παρουσία τους επιβεβαίωσαν την αίσθηση «γουστάρω που βρίσκομαι εδώ», η οποία τόσο είχε λείψει σε καθολικό βαθμό τα τελευταία χρόνια από την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x