Stoiximan Super League

«Τα χρόνια αφθονίας σας τελείωσαν»!

Η προπόνηση της ΑΕΚ τελείωσε, αλλά η κατάληψη των γραφείων της ΠΑΕ συνεχίζεται. Το sport-fm.gr ήταν το μόνο που βρέθηκε στα Σπάτα και σας μεταφέρει εικόνα από τις αντιδράσεις των οπαδών της «Ένωσης».

Η προπόνηση της ΑΕΚ τελείωσε, αλλά η κατάληψη των γραφείων της ΠΑΕ συνεχίζεται.

Το sport-fm.gr ήταν το μόνο που βρέθηκε στα Σπάτα και σας μεταφέρει εικόνα από τις αντιδράσεις των οπαδών της «Ένωσης».

Η συμβολική διαμαρτυρία των οπαδών της ΑΕΚ συνεχίζεται με απόλυτα ειρηνικό τρόπο. Ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει καμία διάθεση να ενοχλήσουν τους υπαλλήλους της ΠΑΕ (στους οποίους τονίστηκε ότι μπορούν να επιστρέψουν στις δουλειές τους), αλλά ούτε και τους ποδοσφαιριστές να προπονηθούν.

Χαρακτηριστικό, δε, των απόλυτα ήρεμων τόνων που κρατούνται είναι ότι -κατόπιν συνεννόησης και με τον Ανδρέα Δημητρέλο που βρέθηκε επίσης στις εγκαταστάσεις- αποχώρησε και το περιπολικό της αστυνομίας που είχε βρεθεί εκεί.

Επιβεβαιώνοντας λοιπόν ότι η διαμαρτυρία τους είναι απόλυτα συμβολική, οι οπαδοί δεν εμπόδισαν σε κανένα σημείο την προπόνηση της ομάδας. Πριν απ' αυτή λοιπόν απλά συνομίλησαν με κάποιους παίκτες (τους οποίους άκουσαν να περιγράφουν με γλαφυρό τρόπο τις αντιξοότητες που καλούνται να αντιμετωπίσουν καθημερινά).

Και αφού πέρασαν τα μηνύματα που ήθελαν με συνθήματα στους τοίχους και το χαρακτηριστικό πανό που έχει κρεμαστεί και αναφέρει «κατάληψη στη λαμογιά. Τα χρόνια αφθονίας σας τελείωσαν», φρόντισαν να ξεκαθαρίσουν στους παίκτες ότι δεν έχουν πρόβλημα μαζί τους.

Όχι μόνο δεν τους αποδοκίμασαν λοιπόν, αλλά θέλησαν να τους ντοπάρουν για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ζητώντας μάλιστα να συναντηθούν πριν απ' αυτό με αντιπροσωπεία τους (αποτελούμενη από τους αρχηγούς και παλιότερους παίκτες).

Δείτε πλάνα από την κατάληψη στα Σπάτα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x